کد خبر: 1212714
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸
حجت‌الاسلام چراغی‌پور خبر داد

ثبت نام بيش از يك هزار ايلامی برای شركت در آزمون سراسری قرآن

معاون امور قرآن و عترت ارشاد ايلام با بيان اينكه بيش از يك هزار نفر در آزمون سنجش و ارزشيابی قرآن‌آموزان استان شركت كرده‌اند، تصريح كرد اين آزمون در رشته‌های ترجمه، مفاهيم، حفظ قرآن كريم و تدبر در دو سطح تكميلی و مقدماتی برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون امور قرآن و عترت ارشاد ايلام با بيان اينكه بيش از يك هزار نفر در آزمون سنجش و ارزشيابی قرآن‌آموزان استان شركت كرده‌اند، تصريح كرد: اين آزمون در رشته‌های ترجمه، مفاهيم، حفظ قرآن كريم و تدبر در دو سطح تكميلی و مقدماتی برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، معاون امور قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، اظهار كرد: آزمون سنجش و ارزشيابی قرآن‌آموزان استان، 13 ارديبهشت‌ماه امسال همزمان با سراسر كشور در نقاط مختلف استان ايلام برگزار می‌شود.


وی با بيان اينكه اين آزمون در رشته‌های ترجمه، مفاهيم، حفظ قرآن كريم و تدبر در دو سطح تكميلی و مقدماتی برگزار می‌شود، افزود: اين آزمون در حوزه‌های امتحانی شهرستان‌های ايلام، دهلران، آبدانان، ملكشاهی، مهران و شيروان چرداول برگزار می‌شود.


معاون امور قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام، تصريح كرد: اين آزمون ويژه داوطلبانی است كه در مؤسسات قرآنی طرف قرارداد با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت نام كرده‌اند و مشغول آموزش و كسب مهارت‌های قرآنی هستند.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بيان اينكه هدف از برگزاری اين آزمون، سنجش و ارزشيابی ميزان موفقيت قرآن‌آموزان در فراگيری و اجرای محتوای دوره‌های آموزشی قرآن كريم است، گفت: اين تعداد با مراجعه به سايت www.quranedu.ir در آزمون كد رشته‌های 1001 تا 1009 ثبت نام كرده‌اند.


وی با بيان اينكه ارتقای سطح علمی و قرآنی مربيان قرآن يكی از اولويت‌های اين اداره كل است، افزود: هدف از برگزاری اين دوره‌های آموزشی، ارتقای سطح آموزشی مربيان و مديران مؤسسات قرآنی استان و ارتقای سطح دانش قرآنی آنان و بهره‌گيری از شيوه‌های نوين آموزش مباحت مختلف قرآنی به‌ويژه روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن كريم است.


چراغی‌پور تصريح كرد: عمده‌ترين فعاليت‌های مؤسسات قرآنی استان ايلام كه مجوز آنها از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است شامل برگزاری دوره‌های آموزشی مفاهيم قرآن، ترجمه، حفظ و كلاس‌های تخصصی، دوره‌های مربی‌گری، مدرسی قرآن كريم، برگزاری مسابقات قرآن به صورت ويژه در مناطق مختلف و برگزاری محافل انس با قرآن است.


معاون قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام، گسترش فرهنگ قرآنی در بين اقشار مختلف به‌ويژه نسل جوان، تشويق و ترغيب فعالان قرآنی و تسلط قرآن‌آموزان با مفاهيم قرآنی در مراحل مختلف را از ديگر اهداف برگزاری اين آزمون عنوان كرد و گفت: ترويج فرهنگ قرآنی، جامعه را در برابر هجمه‌های فكری و انديشه‌ای بيگانگان و همچنين هجمه‌های نظامی و نرم بيمه خواهد كرد.


حجت‌الاسلام چراغی‌پور در پايان، خاطرنشان كرد: دوره‌های آموزشی و آزمون‌های قرآنی با همكاری معاونت امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول سال و در استان‌های مختلف كشور با حضور اساتيد برجسته برگزار می‌شود.

captcha