کد خبر: 1212871
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹

كارگاه خوشنويسی «مشق پارسايی» در زندان فردوس برگزار شد

به‌مناسبت گراميداشت ايام فاطميه، كارگاه خوشنويسی ‌مشق پارسايی‌ با موضوع زندگی حضرت زهرا(س) در زندان فردوس برگزار شد.


گروه هنر: به‌مناسبت گراميداشت ايام فاطميه، كارگاه خوشنويسی ‌مشق پارسايی‌ با موضوع زندگی حضرت زهرا(س) در زندان فردوس برگزار شد.


حجت‌الاسلام محمد دهقان، مسئول فرهنگی زندان فردوس در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اعلام اين خبر گفت: در ‌كارگاه خوشنويسی ‌مشق پارسايی احاديث و اشعار مرتبط با حضرت زهرا(س) بررسی و كتابت شد.


وی از استقبال زندانيان از اين كارگاه هنری خبر داد و گفت: خط علاوه بر اينكه به روح و روان آدمی و صيقل دادن آن كمك می‌كند، در انتقال مفاهيم مذهبی نيز اثرگذار است.


حجت‌الاسلام دهقان با اشاره به اينكه مديريت اين كارگاه با حوزه فرهنگی زندان است، گفت: برگزاری اين قبيل كارگاه‌ها می‌تواند به بازيابی شخصيتی زندانيان و بازگشت آنان به فطرت اوليه آنها كمك كند.


وی افزود: در اين زمينه برنامه‌ريزی هنری صورت پذيرفت و زندانيان در برنامه‌های هنری مشاركت گسترده‌ای داشتند كه به‌عنوان نمونه می‌توان به برگزاری همين كارگاه اشاره كرد.


مسئول فرهنگی زندان فردوس خاطرنشان كرد: در اين كارگاه آموزشی 12 حديث و 25 قطعه شعر در وصف حضرت زهرا(س) كتابت شد و زندانيان از آن استقبال كردند.

captcha