کد خبر: 1212926
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹
در دانشگاه علوم و معارف قرآن اجرا می‌شود؛

برگزاری مرحله كتبی سومين المپياد قرآن و عترت دانشجويان، كاركنان و استادان

سرپرست مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم از برگزاری مرحله كتبی سومين المپياد قرآن و عترت دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: سرپرست مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم از برگزاری مرحله كتبی سومين المپياد قرآن و عترت دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، علی اصغر شعاعی، سرپرست مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم با اشاره به برگزاری مرحله سراسری سومين المپياد قرآن و عترت دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم در 17 تا 20 ارديبهشت‌ماه سال جاری، گفت: اين دوره از مسابقات در مجتمع ياوران مهدی(عج) شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.


وی در ادامه افزود: شنبه، 31 فروردين‌ماه ۹۲ زمان برگزاری مرحله كتبی سومين المپياد قرآن و عترت دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم است و اين مسابقات كه به صورت هماهنگ و در ساعت ۱۱:30 در تمام دانشكده‌های علوم قرآنی سراسر كشور برگزار می‌شود، دارای ۲۵ سوال چهار گزينه‌ای و دو سوال تشريحی است كه در صورت هم‌سان بودن امتيازات، سوالات تشريحی نيز تصحيح خواهد شد.


سرپرست مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم با اشاره به راهيابی نفرات برتر به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر كشور كه در پائيز ۹۲ برگزار خواهد شد، اظهار كرد: بيش از هزار و ۴۰۰ نفر از دانشجويان علوم قرآنی سراسر كشور در مرحله كتبی اين دوره از مسابقات شركت كرده‌اند.


وی در پايان تصريح كرد: نفرات برتر اين دوره از مسابقات در مرحله سراسری سومين المپياد قرآن و عترت دانشجويان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم كه در مجتمع ياوران مهدی(عج) برگزار می‌شود، تقدير می‌شود و هر يك از سه گروه دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه در رشته‌های مختلف به رقابت می‌پردازند.

captcha