کد خبر: 1213270
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳

ثبت نام بيش از 160 قرآن‌آموز مؤسسه روضة‌الايمان بوكان برای شركت در آزمون ارشاد

بيش از 160 نفر از قرآن‌آموزان مؤسسه روضة‌الايمان بوكان برای شركت در آزمون‌های قرآنی كه 13 ارديبهشت‌ماه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، ثبت نام كرده‌اند.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بيش از 160 نفر از قرآن‌آموزان مؤسسه روضة‌الايمان بوكان برای شركت در آزمون‌های قرآنی كه 13 ارديبهشت‌ماه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، ثبت نام كرده‌اند.


مريم صالحيان، مدير مؤسسه روضة‌الايمان بوكان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره شركت در اين آزمون‌های قرآنی گفت: بيش از 160 نفر از قرآن‌آموزان مؤسسه روضة‌الايمان بوكان برای شركت در آزمون‌های قرآنی كه 13 ارديبهشت‌ماه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، ثبت نام كرده‌اند و ثبت نام برای شركت در اين آزمون‌های قرآنی از هفتم تا 23 فروردين‌ماه انجام شد.


وی اظهار كرد: همچنين اين مؤسسه قرآنی برای علاقه‌مندان به شركت در اين آزمون‌ها اقدام به برگزاری كلاس‌های آمادگی در رشته‌های مختلف كرده است و اين كلاس‌ها در روزهای شنبه تا سه‌شنبه برگزار می‌شود.


صالحيان عنوان كرد: قرآن‌آموزان اين مؤسسه قرآنی در رشته‌های حفظ قرآن، ترجمه و مفاهيم مقدماتی و تكميلی، فهم زبان قرآن و صرف مقدماتی با يكديگر به رقابت می‌پردازند.


مدير مؤسسه روضة‌الايمان بوكان خاطرنشان كرد: اين آزمون قرآنی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ويژه قرآن‌آموزان مؤسسات قرآنی وابسته به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

captcha