کد خبر: 1213423
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۸

برپايی نمايشگاه رسانه‌های آموزشی معلمان مدارس صدرای مهد قرآن در تبريز

نمايشگاه رسانه‌های آموزشی معلمان مدارس صدرای مهد قرآن به‌مدت 10 روز در مدرسه صدرای 4 در تبريز برگزار شد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نمايشگاه رسانه‌های آموزشی معلمان مدارس صدرای مهد قرآن به‌مدت 10 روز در مدرسه صدرای 4 در تبريز برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، نمايشگاه رسانه‌های آموزشی معلمان مدارس صدرای مهد قرآن از روز شنبه، 24 فروردين‌ماه با هدف تبادل آموخته‌های معلمان و ارايه نوآوری‌ها در آموزش دروس ابتدايی و راهنمايی آغاز به كار كرده است و تا پايان اين هفته ادامه دارد.


در اين نمايشگاه كه معلمان مدارس صدرای 2، صدرای 3، صدرای 4، صدرای 5، صدرای 6، صدرای 7 و صدرای 8 مهد قرآن استان آثار و رسانه‌های آموزشی خود را به نمايش گذاشته‌اند، علاوه بر پرداختن به سرفصل‌های آموزشی كتب درسی، از امسال، آموزش سيره معصومان‌(ع) نيز در قالب رسانه‌های آموزشی عرضه شده و مورد استقبال دانش‌آموزان و بازديدكنندگان قرار گرفته است.


در اين مدت تعدادی از مسئولان آموزش و پرورش، و تعدادی از مديران مدارس و اوليای دانش آموزان مدارس صدرا از اين نمايشگاه بازديد كردند و با آخرين دستاوردهای معلمان آشنا شدند.


رسانه‌های آموزشی دروس رياضی، علوم، فارسی، قرآن و تدبر در سيره معصومان(ع) برای سنين ابتدايی و راهنمايی، بيشترين آثار اين نمايشگاه را به خود اختصاص داده است.


علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 8 تا 14 با هماهنگی با شماره تماس 6670084 برای بازديد از نمايشگاه مراجعه كنند.


خبرنگار: مهدی كاظم‌زاده

captcha