کد خبر: 1214025
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰

برگزاری مسابقات كشوری قرائت، حفظ، اذان و مداحی دانش‌آموزان در استان قزوين

مسابقات كشوری قرائت، حفظ، اذان و مداحی دانش‌آموزی از 22 تا 31 مرداد در استان قزوين برگزار خواهد شد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسابقات كشوری قرائت، حفظ، اذان و مداحی دانش‌آموزی از 22 تا 31 مرداد در استان قزوين برگزار خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) مرحله كشوری مسابقات قرائت، حفظ، اذان و مداحی دانش‌آموزی به منظور رقابت دانش‌آموزان برگزيده استانی از 22 تا 31 مرداد در دو بخش دانش‌آموزان پسر و دانش‌آموزان دختر برگزار خواهد شد.


براساس اين گزارش، در اين دوره از مسابقات، دانش‌آموزان پسر از 22 تا 26 مرداد در رشته‌های قرائت، حفظ، اذان و مداحی با هم رقابت خواهند داشت و دانش‌آموزان دختر نيز از 27 تا 31 مرداد در رشته‌های قرائت، حفظ قرآن و مداحی با هم به رقابت می‌پردازند.


در اين دوره از مسابقات كه به ميزبانی اداره‌كل آموزش و پرورش استان قزوين برگزار خواهد شد دانش‌آموزان برگزيده استانی در آزمون‌های كتبی و شفاهی كه برای آنان در نظر گرفته شده شركت می‌كنند و در هر رشته نفرات اول تا سوم معرفی و تجليل می‌شوند.


بنابراين گزارش، برپايی كارگاه‌های آموزشی با محوريت روخوانی و روان‌خوانی قرآن و حفظ با حضور اساتيد حوزه و دانشگاه، برپايی جلسات پرسش و پاسخ قرآنی، راهپيمايی قرآنی و ... از جمله برنامه‌های جنبی پيش‌بينی شده برای اين دوره از مسابقات قرآن و اذان است.


يادآور می‌شود، مرحله استانی مسابقات قرائت، حفظ قرآن، اذان و مداحی نيز هم‌اكنون در استان‌های سراسر كشور در حال برگزاری است و ادارات آموزش و پرورش استان‌ها موظف به اعلام اسامی برگزيدگان استانی تا پايان ارديبهشت‌ماه هستند.

captcha