کد خبر: 1215893
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴

برگزاری مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموران در خراسان شمالی

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش خراسان شمالی از برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و معارف اسلامی پسران در این استان خبر داد.


گره فعاليت‌های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش خراسان شمالی از برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و معارف اسلامی پسران در این استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، محمد رحيمی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان يكشنبه، 1 ارديبهشت‌ماه در حاشيه برگزاری مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزان پسر استان گفت: امسال رويكرد دانش‌آموزان استان به حضور در مسابقات قرآن و معارف اسلامی دارای رشد بسيار خوبی بود به طوری كه به‌صورت متوسط هر دانش‌آموز در يك مسابقه قرآن و معارف اسلامی شركت كرده است.


وی افزود: در مسابقات قرآن، نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه، بيش از 80 هزار دانش‌آموز و در مسابقات اذان و احكام و انشای نماز، بيش از 73 هزار دانش‌آموز شركت كردند كه پس از رقابت در سطح شهرستان بيش از 600 نفر از آن‌ها به مرحله استانی راه يافتند كه طی سه روز رقابت منتخبان استانی مشخص شدند و در تيرماه به مسابقات كشوری اعزام خواهند شد.


رحيمی حضور دانش‌آموزان را در مراحل مختلف مسابقات قرآن و معارف اسلامی موجب ايجاد شور و نشاط معنوی میان جوانان و نوجوانان دانست.


وی ضمن اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری و با توجه به ويژگی‌های حضرت فاطمه زهرا(س) در دو بعد سياسی و اقتصادی از ايشان به‌عنوان بهترين الگو جهت تحقق شعار سال جهاد سياسی و جهاد اقتصادی ياد كرد.


اين مقام مسئول از دانش‌آموزان قرآنی درخواست كرد تا ضمن تأسی به قرآن كريم و اهل بيت(ع) به‌ويژه حضرت فاطمه زهرا (س)، زمينه اجرای منويات مقام معظم رهبری را فراهم كنند.


وی خاطرنشان كرد: مسابقات دختران نيز در مرحله استانی در روزهای پنجم و ششم ارديبهشت‌ماه با حضور بيش از 500 دانش‌آموز منتخب برگزار می‌شود.

captcha