کد خبر: 1216533
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱

بهترين روش جذب جوانان به مساجد، گسترش برنامه‌های قرآنی است

مسئول امور قرآنی ادراه تبليغات اسلامی دالاهو گفت يكی از بهترين برنامه‌هايی كه می‌تواند جوانان را جذب مساجد کند برنامه‌های قرآنی است.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول امور قرآنی ادراه تبليغات اسلامی دالاهو گفت: يكی از بهترين برنامه‌هايی كه می‌تواند جوانان را جذب مساجد کند برنامه‌های قرآنی است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، سيروس ياری، مسئول امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی دالاهو صبح امروز، 2 ارديبهشت‌ماه در نشستی كه با رئيس كانون فرهنگی ـ تبليغی مسجد المهدی(عج) اين شهرستان داشت، گفت: مسجدی را می‌توان زنده و پويا تلقی کرد كه حضور جوانان در آن مشهود باشد و محل و مأمنی برای جوانان باشد تا آنان بتوانند نيازهای فكری، سياسی و اجتماعی خود را در آن برآورده سازند.


وی افزود: يكی از بهترين برنامه‌هايی كه می‌تواند جوانان را جذب مساجد كند برنامه‌های قرآنی است و از مهم‌ترين فعاليت‌هايی كه در مساجد بايد صورت گيرد ترويج و اشاعه فرهنگ قرآن است.


ياری اظهار كرد: شبهات فكری و دينی فراوانی در ذهن جوانان نقش بسته كه آنان را به‌دنبال مكان‌هايی می‌كشاند كه به شبهاتشان پاسخ دهند.


در ادامه كيانوش نجفی، رئيس كانون فرهنگی ـ تبليغی مسجدالمهدی(عج) شهرستان دالاهو گفت: مسجد به‌عنوان پايگاهی فرهنگی در جامعه اسلامی، يكی از نهادهای دخيل در توسعه فرهنگی و رشد فرهنگ عمومی است و مسجد در اسلام محلی است که باید استفاده چند منظوره داشته باشد.

captcha