کد خبر: 1217157
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۶

برگزاری دوره تربيت مربی حفظ قرآن در مؤسسه حضرت يوسف(ع) تهران

دوره تربيت مربی حفظ قرآن خردسالان، هر هفته روزهای پنجشنبه ويژه بانوان در مؤسسه حضرت يوسف(ع) تهران برگزارمی‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربيت مربی حفظ قرآن خردسالان، هر هفته روزهای پنجشنبه ويژه بانوان در مؤسسه حضرت يوسف(ع) تهران برگزارمی‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآنی (ايكنا)، در راستای هماهنگ‌سازی روش‌های آموزش قرآن و ارتقاء سطح دوره‌های علوم قرآنی، دوره تربيت مربی حفظ قرآن خردسالان هر هفته روزهای پنجشنبه ويژه بانوان در قالب كلاس‌های حضوری و به صورت مستمر در مؤسسه حضرت يوسف(ع) تهران برگزار می‌شود.


گفتنی است كه اين دوره آموزشی در دو دوره برگزار می‌شود و هر دوره به مدت 15 جلسه برگزار خواهد شد كه در كل بين سه تا چهارماه به طول می‌انجامد و همتی، از اساتيد برتر قرآن برگزاری اين دوره آموزشی را بر عهده دارد.


شركت‌كنندگان در اين دوره علاوه به فراگيری روش‌های آموزش حفظ قرآن ويژه خردسالان با تعليم و تربيت اسلامی، روانشناسی اسلامی و نحوه كلاسداری و برخورد با قرآن‌آموزان آشنا می‌شوند.


يادآوری می‌شود، اين مؤسسه قرآنی اهتمام بسياری در زمينه برگزاری دوره‌های تربيت مربی قرآن دارد و پس از پايان دوره از شركت‌كنندگان آزمون به عمل می‌آيد و از سوی اداره تبليغات اسلامی به برترين‌ها گواهينامه اعطا می‌شود.


خبرنگار: عاطفه عابدينی

captcha