کد خبر: 1217373
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴

مسابقات قرآن دانش‌آموزان كهگيلويه و بويراحمد در دهدشت پايان يافت

سی و يكمين دوره مسابقات 10 گانه قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان پسر كهگيلويه و بويراحمد با 324 نفر برگزيده سوم ارديبهشت‌ماه در دهدشت پايان يافت.


گروه فعاليت‌های قرآنی: سی و يكمين دوره مسابقات 10 گانه قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان پسر كهگيلويه و بويراحمد با 324 نفر برگزيده سوم ارديبهشت‌ماه در دهدشت پايان يافت.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، جشنواره قرآنی با حضور 780 دانش‌آموز ‌از سراسر كهگيلويه و بويراحمد سوم ارديبهشت‌ماه در دهدشت به‌كار خود پايان داد.


فريدون فاطمی‌زاده، مدير آموزش و پرورش كهگيلويه در مراسم اختتاميه اين جشنواره كه با حضور مسئولان آموزش و پرورش استان، شهرستان‌ها و مناطق، مسئولان محلی، ائمه جمعه شهرهای استان و كليه عوامل اجرايی مسابقات همراه بود، گفت: برگزاری اين جشنواره در دهدشت يك افتخار بزرگ است و فضای شهر ما به بركت حضور حاملان قرآن و طنين خوش كلام نور معنوی شده است.


وی با تقدير از كليه عوامل اجرايی اين مسابقات اظهار كرد: همه تلاش ما در راستای هر‌چه بهتر برگزار شدن اين جشنواره معنوی بود و همكاران سعی بر اين داشتند كه برنامه قرآنی منظم و مفصلی در شأن قرآن‌آموزان داشته باشيم.


مدير آموزش و پرورش كهگيلويه، قرآن و اهل بيت(ع) را دو بال نجات بشريت از منظر رسول خدا(ص) دانست و ابراز كرد: برگزاری اين جشنواره فرصت مناسبی در جهت ترويج فرهنگ قرآن بود‌.


فاطمی‌زاده با ابراز اين‌كه اين مسابقات با شركت هزار و 404 دانش‌‌آموز پسر و دختر در دو مرحله برگزار شد، رشته‌های ده‌گانه اين جشنواره را قرائت، حفظ و تفسير قرآن كريم، نهج البلاغه، احكام، انشا‌ و خطاطی، نماز، اذان ، صحيفه سجاديه و مداحی برشمرد.


مدير آموزش و پرورش كهگيلويه عنوان كرد: در هر پايه و رشته سه نفر و در مجموع 324 نفر برگزيده شده‌اند كه 108 نفر به مرحله كشوری راه می‌یابند.


فاطمی‌زاده، كميته داوران سی و يكمين دوره مسابقات ده‌گانه قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان پسر كهگيلويه و بويراحمد 180 نفر را حائز رتبه برتر دانست و با اهدای جوايزی از آنان تجليل شد.

captcha