معاون آموزش و پرورش شهرستان بويراحمد گفت دانشآموزان اين شهرستان در سی و يكمين دوره مسابقات دهگانه قرآن، نماز و عترت كهگيلويه و بويراحمد حائز رتبه اول استانی شدند.
گروه فعاليتهای قرآنی: معاون آموزش و پرورش شهرستان بويراحمد گفت: دانشآموزان اين شهرستان در سی و يكمين دوره مسابقات دهگانه قرآن، نماز و عترت كهگيلويه و بويراحمد حائز رتبه اول استانی شدند.
|
سيد بهاالدين ملكحسينی، معاون پرورشی و تربيتبدنی آموزش و پرورش شهرستان بويراحمد در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، به اختتاميه سی و يكمين مسابقات قرآن، نماز و عترت كهگيلويه و بويراحمد با شركت 780 دانشآموز پسر به ميزبانی دهدشت اشاره كرد و گفت: 48 دانشآموز بويراحمدی به اين مسابقات اعزام شدند.
وی اظهار كرد: شركتكنندگان در 10 رشته حفظ قرآن، قرائت، مفاهيم قرآن، تفسير قرآن، احكام و نماز، انشا نماز، خطاطی نماز، مداحی، اذان، نهجالبلاغه و صحيفه سجاديه به رقابت پرداختند.
معاون پرورشی و تربيت بدنی آموزش و پرورش شهرستان بويراحمد، ضمن تبريك به دانشآموزان و مسئولان شهرستانی به جهت كسب رتبه برتر دانشآموزان اين شهرستان در سی و يكمين دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت كهگيلويه و بويراحمد ابراز كرد: اين مسابقات بهمدت چهار روز با حضور 800 دانشآموز پسر به ميزبانی دهدشت برگزار شد.
ملكحسينی عنوان كرد: دانشآموزان بويراحمدی در اين مسابقات حائز 27 رتبه برتر شدند كه 18 نفر آن در رتبه اول، هفت نفر رتبه دوم و دو نفر ديگر مقام سوم را كسب و رتبه اول استانی را كسب كردند.
معاون پرورشی و تربيت بدنی آموزش و پرورش شهرستان بويراحمد از اعزام دانشآموزان دختر اين شهرستان به سی و يكمين جشنواره قرآنی پنجم ارديبهشتماه به ميزبانی دهدشت خبر داد و افزود: مسابقات قرآنی دانشآموزان دختر بدون رشته اذان و مداحی به رقابت با یکديگر میپردازند.