کد خبر: 1218769
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

حضور گسترده در انتخابات موجب اقتدار كشور در عرصه بين‌المللی می‌شود

نقش پررنگ مردم در بستر انتخابات سبب تقويت و اقتدار كشور در عرصه بين‌المللی و بهره‌گيری هرچه بيشتر از ظرفيت‌های داخلی خواهد شد.


گروه اجتماعی: نقش پررنگ مردم در بستر انتخابات سبب تقويت و اقتدار كشور در عرصه بين‌المللی و بهره‌گيری هرچه بيشتر از ظرفيت‌های داخلی خواهد شد.








به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه مرکزی، مهدی قاسمی، معاون فرهنگی ـ هنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مركزی، 7 ارديبهشت‌ماه در جلسه توجيهی نحوه تبليغات انتخابات در جمع مديران مسئول نشريات، چاپخانه‌داران و مديران كانون‌های تبليغاتی استان، گفت: كانديداها بايد در تبليغات خود تقوا را رعايت كنند و از شائبه و بزرگنمايی پرهيز كنند.


وی افزود: برای داشتن كشوری سالم و سربلند لازم است كانديداها از تبليغاتی كه سبب ايجاد دوگانگی در بين مردم می‌شود بپرهيزند و با حضور شفاف خود، اركان نظام را مستحكم‌تر كنند.


قاسمی اظهار كرد: نقش پررنگ مردم در بستر انتخابات سبب تقويت و اقتدار كشور در عرصه بين‌المللی و بهره‌گيری هرچه بيشتر از ظرفيت‌های داخلی خواهد شد.


به گزارش ايكنا؛ ابوالفضل مجدد، معاون اجتماعی دادگستری استان مركزی در ادامه، افزود: نقش رسانه‌ها در همه صحنه‌ها قابل انكار نيست.


وی با بيان اينكه رسانه‌ ها در ديدگاه‌های شهروندان تأثيرگذار هستند، افزود: امسال متفاوت‌ترين انتخابات را پس از انقلاب در ميهن خواهيم داشت.


معاون اجتماعي دادگستري استان مركزي در پايان، خاطرنشان كرد: رسانه‌ها با شناسايی نقاط قوت و ضعف كانديداها و معرفی چهره واقعی آنان به جامعه، مردم را در انتخاب اصلح‌ترين از ميان صالحين كمك كنند.

captcha