کد خبر: 1219178
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰

برنامه‌ريزی مدون لازمه توفيق در فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف است

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربايجان غربی بر لزوم برنامه‌ريزی مدون برای فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف در جامعه تأكيد كرد و گفت داشتن يك برنامه‌ريزی دقيق و جامع به همراه تعيين خط مشی‌های اجرايی آن از مهم‌ترين ضرورياتی است كه بايد در اين خصوص مورد توجه قرار گيرد.


گروه اجتماعی: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربايجان غربی بر لزوم برنامه‌ريزی مدون برای فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف در جامعه تأكيد كرد و گفت: داشتن يك برنامه‌ريزی دقيق و جامع به همراه تعيين خط مشی‌های اجرايی آن از مهم‌ترين ضرورياتی است كه بايد در اين خصوص مورد توجه قرار گيرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، حجت‌الاسلام محمدباقر كريمی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربايجان غربی ديروز، 7 ارديبشهت‌ماه در اولين نشست كميته عفاف و حجاب استان، با تأكيد بر اهميت رعايت موازين شرعی در جامعه گفت: حجاب اسلامی يكی از مهم‌ترين موازين شرعی است كه برای ترويج آن در جامعه بايد برنامه مدون داشته باشيم .


وی با بيان اينكه اين اداره‌كل در خصوص عفاف و حجاب تاكنون فعاليت‌های چشمگيری در سطح استان انجام داده و نتايج ملموسی نيز داشته است، اضافه كرد: داشتن يك برنامه‌ريزی دقيق و جامع به همراه تعيين خط مشی‌های اجرايی آن از مهم‌ترين ضرورياتی است كه بايد در اين خصوص مورد توجه مسئولان و دبيرخانه اين كميته قرار گيرد.


حجت‌الاسلام كريمی اظهار كرد: در حال حاضر بايد ضمن شناخت چالش‌های موجود در زمينه حجاب و عفاف، الگوهای خوب و موفق را نيز شناسايی و جهت ترغيب جوانان معرفی كرد.


اين مقام مسئول با تأكيد بر توجه به ظرفیت‌ رسانه‌ها در اين خصوص گفت: واحد مطبوعات اداره‌كل ارشاد استان، نسبت به پررنگ كردن موضوع عفاف و حجاب هرچه سريع‌تر اقدام كند.

captcha