کد خبر: 1220801
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۵

برگزاری آزمون حفظ قرآن در مؤسسه علوی شهريار

آزمون حفظ 3 جزء قرآن با حضور 40 شركت‌كننده در مؤسسه علوی شهريار برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون حفظ 3 جزء قرآن با حضور 40 شركت‌كننده در مؤسسه علوی شهريار برگزار می‌شود.


مجتبی قدبيگی، مديرمسئول مؤسسه علوی شهريار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: آزمون حفظ 3 جزء 1، 2 و 30 قرآن با حضور 40 شركت‌كننده در مؤسسه علوی شهريار برگزار می‌شود.


وی در ادامه اظهار كرد: آزمون شفاهی اين دوره برگزار شده است و آزمون كتبی نيز طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده جمعه 13 ارديبهشت‌ماه با همكاری اداره اوقاف و امور خيريه برگزار می‌شود.


قدبيگی تصريح كرد: در حال حاضر اين مؤسسه دارای سه حافظ كل قرآن است و باقی فراگيران نيز حافظ جزء‌های مختلف قرآن هستند.


مديرمسئول مؤسسه علوی شهريار در پايان خاطرنشان كرد: كلاس‌های اين دوره با حضور علاقه‌مندان در طول سال يك جلسه در هفته به مدت 120 دقيقه برگزار می‌شود.

captcha