گروه فعاليتهای قرآنی: پنجمين همايش قرآنياوران طرح ملی خانواده ختم قرآن با حضور مشاور وزير و مديركل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش 11 اردیبهشتماه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، پنجمين همايش قرآنياوران طرح ملی خانواده ختم قرآن روز چهارشنبه، 11 ارديبهشتماه با حضور محمد بنيادی، مديركل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش در سينما تربيت قم برگزار شد.
رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز ادارهکل آموزش و پرورش استان قم در اين همايش گفت: طرح خانواده ختم قرآن از 24 مهر سال 83 با يك گروه 120 نفری با حضور خانواده كاركنان آموزش و پرورش در قم آغاز شد.
جلال خدامحمدی در این جلسه افزود: در سال 90 طرح خانواده ختم قرآن در جلسه كارشناسان قرآن سراسر كشور در مشهد بنا شد، برنامه اجرا شده برای عملياتی شدن به وزارتخانه ارسال و اين طرح در آن سال به طرحی ملی تبديل شد.
وی بيان كرد: در خانواده ختم قرآن استان قم از بسياری از شهرها و رستاهای كشور حضور دارند و نمیتوان آمار واقعی داد و بيش از 50 هزار نفر در غالب اين طرح در حال ختم قرآن هستند.
این مسئول با اشاره به فعاليت 120 گروه خانواده ختم قرآن در قم گفت: با توجه به گستردگی جمعيت هدف خود اقدام به راهاندازی سامانه پيام كوتاه و سپس راهاندازی سامانه خانواده ختم قرآن كرديم.
خدامحمدی ادامه داد: اين سايت حتی پيش از افتتاح رسمی نزديك به 13 هزار عضو را پذيرفته و ستاد خانواده ختم قرآن از هفته آينده در دارالقرآن ناحيه چهار آموزش و پرورش قم آغاز به كار خواهد كرد.
گفتنی است، در پايان اين همايش با حضور محمد بنيادی از سايت خانواده ختم قرآن رونمايی شد و سامانه خانواده ختم قرآن به آدرس اينترنتی «quran.qomedu.ir» در اختیار علاقهمندان است.