کد خبر: 1222702
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۷

بهترين روش انس با قرآن، حفظ قرآن همراه با ترجمه آيات است

مديركل اوقاف سمنان با بيان اينكه قرآن كريم بیانگر آموزه‌های هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت است، اظهار كرد حفظ قرآن كريم اگر همراه با توجه و فراگيری معانی و ترجمه آيات قرآن باشد، بهترين روش انس با قرآن است.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل اوقاف سمنان با بيان اينكه قرآن كريم بیانگر آموزه‌های هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت است، اظهار كرد: حفظ قرآن كريم اگر همراه با توجه و فراگيری معانی و ترجمه آيات قرآن باشد، بهترين روش انس با قرآن است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام عبدالله واحدی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان سمنان 14 ارديبهشت‌ماه در حاشيه آزمون كتبی مرحله اول طرح ملی حفظ قرآن كريم در استان سمنان با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهميت ترويج فرهنگ حفظ قرآن اظهار كرد: اوقاف و امور خيريه تعليم يك ميليون حافظ را در سطح كشور در دستور كار قرار داده است.


به گفته وی ايجاد يك نهضت برای حفظ قرآن كريم در كشور ضروری است كه بايد برای رسيدن به چشم‌انداز رهبر معظم انقلاب و تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم از همه ظرفيت‌ها در كشور استفاده شود كه در اين راستا برای رسيدن به اين مهم نيازمند ايجاد يك نهضت هستيم.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان سمنان با بيان اينكه قرآن كريم در برگيرنده هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت است و در تمام مراحل زندگی رهبر و راهنمای انسان به سوی كمال است، تصريح كرد: حفظ قرآن كريم اگر همراه با توجه و فراگيری معانی و ترجمه آيات قرآن باشد، بهترين روش انس با قرآن است زيرا همه مي‌دانيم بهترين روش حفظ تكرار همراه با توجه و تمركز است.


واحدی در ادامه اظهاركرد: از آنجا كه يك حافظ قرآن آيات قرآن را بارها و بارها، باتوجه ويژه تلاوت می‌نمايد، اين مداومت انس با قرآن را برای حافظ پديد می‌آورد و اين همان هدف نهايی از تلاوت و حفظ و ارتباط با قرآن است.


گفتنی است، آزمون كتبی مرحله اول طرح ملی حفظ قرآن كريم در استان سمنان همزمان با سراسر كشور و با هدف سنجش ميزان محفوظات شركت‌كنندگان در طرح ملی تربيت حافظان قرآن كريم توسط اداره‌كل اوقاف و امور خيريه استان سمنان برگزار شده است.

captcha