کد خبر: 1222862
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵

«قرآن و غدير» حجت‌الاسلام قرائتی به نمايشگاه رسيد

كتاب «قرآن و غدير» نوشته حجت‌الاسلام والمسلمين محسن قرائتی در بيست و ششمين نمايشگاه كتاب تهران عرضه شد.


گروه ادب: كتاب «قرآن و غدير» نوشته حجت‌الاسلام والمسلمين محسن قرائتی در بيست و ششمين نمايشگاه كتاب تهران عرضه شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، كتاب «قرآن و غدير» به قلم حجت‌الاسلام والمسلمين محسن قرائتی به نگارش درآمده و مركز فرهنگی درس‌هايی از قرآن، آن را چاپ و برای نخستين بار در بيست و ششمين نمايشگاه كتاب تهران عرضه كرده است.


اين اثر برگرفته از تفسير نور و بخشی از تفسير نمونه است كه نويسنده قصد دارد تا قطره‌ای از دريای بيكران قرآن را در بيان قطره‌ای از دريای ولايت مولای غدير به مخاطبان تقديم كرده و چهل چراغی را برای محبان آن حضرت و شيعيات ولايت مدارش روشن كند.


ابلاغ ولايت؛ مأموريت پيامبر(ص)، اكمال دين و اتمام نعمت، ولايت بر مؤمنان، پايمردی در ميدان جهاد، مؤذن در اعراف، سفير سوره برائت، اهميت ايمان و جهاد، وزير و ياوری نمونه، معيار سنجش اعمال، هادی امت و امام مبين و صالح مؤمنان برخی از عناوين اين كتاب را شامل می‌شود.


در بخشی از اين كتاب می‌خوانيم: «كلمه «ولی» در آيه 55 سوره مباركه مائده به معنای دوست و ياور نيست، چون دوستی مربوط به همه مسلمانان است، نه آنان كه در حال ركوع انفاق می‌كنند.»


غرفه مركز فرهنگی درس‌هايی از قرآن در راهروی شماره يك شبستان اصلی مصلی امام خمينی(ره) واقع است و كتاب «قرآن و غدير» را با شمارگان 7 هزار نسخه و به قيمت 18 هزار ريال در اختيار علاقه‌مندان قرار داده است.

captcha