دبيرخانه شورای فرهنگ عمومی سمنان با صدور بيانيهای، هتك حرمت به آرامگاه متبرك «حجر بن عدی» از صحابه رسول خدا(ص) و در سوريه را محكوم كرد و افزود اهانتكنندگان داعيهداران اسلامی هستند كه ساخته و پرداخته وهابیگری است.
گروه اجتماعی: دبيرخانه شورای فرهنگ عمومی سمنان با صدور بيانيهای، هتك حرمت به آرامگاه متبرك «حجر بن عدی» از صحابه رسول خدا(ص) و در سوريه را محكوم كرد و افزود: اهانتكنندگان داعيهداران اسلامی هستند كه ساخته و پرداخته وهابیگری است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره ارشاد و اسلامی سمنان در اين بيانيه آمده است: اين هتك حرمت قلب مسلمانان جهان به ويژه دوستداران اهل بيت(ع) را جريحهدار كرده است. بیحرمتی به مزار حجر بن عدی در سوريه و جعفر بن ابیطالب، «مشهور به جعفر طيار» در اردن زمانی صورت میگيرد كه دولتهای غربی از جمله آمريكا به دنبال حمايت از سلفیهای افراطی و پرورش القاعده ديگری در منطقه هستند.
در ادامه اين بيانيه آمده است: بدون ترديد كسانی كه چنين بقاع متبركی را به ويرانه بدل ساختند درصدد آشوبها و جنگهای فرقهای در منطقه هستند.
دبيرخانه شورای فرهنگ عمومی استان سمنان در بيانيه خود آورده ادامه اهانت به ساحت قدسی رسول گرامی اسلام (ص) خيانتی است كه اين بار جنايتكاران برخی دولتهای مزدور قرآن پای میفشارند تا با تهييج جريان تند و افراطی به جنگ با شيعيان دامن بزنند.
در اين بيانيه خاطرنشان شده رهنمودهای هفته گذشته مقام معظم رهبری در ديدار با علمای جهان اسلام در تهران پيشبينی اقدامهايی بود كه دستور آن از اتاق جنگ برخی دولتهای منطقه و آمريكا صادر شده بود.
تخريب مزار ياران با وفای امير مؤمنان علی(ع) در سوريه و اردن كمتر از سوزاندن قرآن توسط كشيش افراطی نيست، كسانی كه وحشيانه به مزار متبرك حجر بن عدی حمله میبرند و جسد پاك آن عزيز را بيرون میكشند و به آن بیحرمتی روا میدارند داعيهداران اسلامی هستند كه ساخته و پرداخته وهابیگری است.
اين شورا در ادامه بيانيه خود متذكر شده بر تمام انسانهای آزاده شيعه و سنی رواست كه جنايت وحشيانه هتك حرمت بقاع متبرك اصحاب پيامبر اسلام(ص) را محكوم كنند. شيعيان جهان اين جنايت فجيع را هرگز فراموش نخواهند كرد و آن را مانند لكه ننگی بر پرونده جنايات حاميان تروريسم در سوريه، بحرين، افغانستان و پاكستان میدانند.
دبيرخانه شورای فرهنگ عمومی ضمن محكوميت اين جنايات وحشيانه از تمام هيئتهای مذهبی و دلسوزان اهل بيت دعوت كرد تا با برگزاری مجالس و تحصنهای اعتراضآميز اين جنايت وحشيانه را محكوم كنند.