کد خبر: 1223630
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۷

حضور حداكثری در انتخابات عظمت اسلام و نظام الهی را به دنبال دارد

امام جمعه قصرشيرين حضور حداكثری مردم در انتخابات 24 خرداد را سبب عظمت اسلام و نظام الهی دانست و گفت حضور حداكثری مردم در انتخابات به سبب حكم ولی فقيه جهاد در راه خداست.


گروه اجتماعی: امام جمعه قصرشيرين حضور حداكثری مردم در انتخابات 24 خرداد را سبب عظمت اسلام و نظام الهی دانست و گفت: حضور حداكثری مردم در انتخابات به سبب حكم ولی فقيه جهاد در راه خداست.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، صبح امروز، 16 ارديبهشت‌ماه حجت‌الاسلام علی ملكی، امام جمعه قصرشيرين در يادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز اين شهرستان كه با حضور جمعی از فرهنگيان، دانش‌آموزان، بسيجيان و جمعی از فرماندهان بسيج و سپاه برگزار شد شهدا را افردای دانست كه با تقديم تمام هستی خود يك شبه به كمال رسيدند و اين امر را در مسير لبيك به فرمان ولی خدا و امام راحل در هشت سال دفاع مقدس به دست آوردند.


وی در ادامه اين مراسم با اشاره به انتخابات پيش رو افزود: حضور حداكثری مردم در انتخابات به سبب حكم ولی فقيه جهاد در راه خداست به همين منظور اين امر سبب عظمت اسلام و نظام الهی خواهد بود.


حجت‌الاسلام ملكی شهدای صدر اسلام و شهدای امروز را با هم مطابق دانست زيرا همه در نزد پروردگار جايگاهی والا و رفيع دارند به همين سبب هدف همه شهدا را رسيدن به لقای پروردگار توصيف كرد.


امام جمعه قصرشيرين اظهار كرد: امروز وظيفه ما است كه فرهنگ جهاد و شهادت و وصيت‌نامه شهدا را در جامعه نهادينه كنيم و با اطاعت از ولی امر مسلمين و همچنين تلاش در جبهه‌های فرهنگی برای تحقق اهداف مقدس نظام اسلامی كوشش كنيم.


در ادامه علی احمدپور، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه قصرشيرين گفت: امنيت و آرامش امروز در جامعه مرهون رشادت‌ها و فداكاری و ايثار شهداست؛ لذا فرهنگ ايثار و شهادت بايد در جامعه پويا و زنده شود.


وی افزود: اگر امروز استكبار جرات كوچك ترين تعرضی به كشورمان را ندارد از صلابت شهدا و نسل جوان شهادت‌طلب ايران اسلامی است كه باعث بازدارندگی دشمنان شده است.


براساس اين گزارش، به‌همت حوزه مقاومت بسيج دانش‌آموزی و كانون بسيج و مديريت آموزش و پرورش قصرشيرين از خانواده 12 شهيد فرهنگی و دانش‌آموز اين شهرستان تجليل به‌عمل آمد.

captcha