کد خبر: 1225062
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷

مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزان ‌كردستان به‌كار خود پايان داد

معاون پرورشی ـ فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان كردستان از اتمام مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزان این استان چهارشنبه، 18 ارديبهشت‌ماه ‌خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون پرورشی ـ فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان كردستان از اتمام مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزان این استان چهارشنبه، 18 ارديبهشت‌ماه ‌خبر داد.


حجت‌الله نريمانی، معاون پرورشی ـ ‌فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان كردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزان دوره‌های تحصيلی راهنمايی و متوسطه استان با شركت 1341 هزار و 314 نفر از دانش‌آموز دختر و پسر از هفتم ارديبهشت‌ماه در محل اردوگاه شهيد‌سليمان خاطر سنندج با همكاری دفتر نمايندگی ولی فقيه در استان كردستان برگزار شد.


وی افزود: در اين دوره از مسابقات دانش‌آموزان دوره راهنمايی و متوسطه در رشته‌های مختلف قرائت، حفظ، تفسير، انشای نماز، اذان، مداحی، احكام، نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه به رقابت پرداختند.


نريمانی اعلام كرد: مرحله استانی مسابقات تعداد 90 نفر از دانش‌آموزان برگزيده به مرحله كشوری راه يافتند كه مقرر است ماه‌های تير و مرداد‌ماه در شهرهای مشهد مقدس و قزوين برگزار شود.


وی بيان كرد: ‌اين دوره از مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش‌آموزی با هدف ايجاد انس و ارتباط بيشتر دانش‌آموزان با قرآن كريم و نهج‌البلاغه، ايجاد انگيزه برای مطالعه قرآن كريم و نهج‌البلاغه و تجليل از نخبگان برتر قرآنی برگزار می‌شود.


معاون پرورشی‌ ـ ‌فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش استان كردستان يادآور شد: هدف از اجرای اين مسابقات ارتقای آگاهی‌های قرآنی ـ دينی دانش‌آموزان در رشته مورد علاقه و شناسايی استعدادهای برتر است.

captcha