کد خبر: 1225994
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

آغاز ثبت نام طرح‌‌های قرآنی «اوقات فراغت» در مراكز قرآنی سيستان و بلوچستان

ثبت نام طرح‌‌های قرآنی «اوقات فراغت» در 100 مؤسسه و خانه قرآن سيستان و بلوچستان آغاز شده است.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام طرح‌‌های قرآنی «اوقات فراغت» در 100 مؤسسه و خانه قرآن سيستان و بلوچستان آغاز شده است.


سيدمهدی پورموسوی، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سيستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: به همت اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سيستان و بلوچستان ثبت نام طرح‌‌های قرآنی «اوقات فراغت» در 85 مؤسسه و 15 خانه قرآن اين استان آغاز شده است.


وی در ادامه بيان كرد: از كلاس‌های در نظر گرفته شده برای اين طرح می‌توان به روخوانی و روانخوانی، مفاهيم و حفظ جزء 30 قرآن اشاره كرد.


پورموسوی تصريح كرد: اين كلاس‌ها طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده از سوی اتحاديه در طول تابستان برگزار می‌شود و در پايان دوره‌ها به قبول شدگان گواهينامه اعطا می‌شود.


مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان سيستان و بلوچستان در پايان خاطرنشان كرد: ثبت نام اين كلا‌س‌های آموزشی تا پايان خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.

captcha