کد خبر: 1226732
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۶

برگزاری اختتاميه طرح «شكوفه‌های قرآن» در مؤسسه بهشت رضوان ساری

مراسم اختتاميه طرح «شكوفه‌های قرآن» ويژه خردسالان 3 تا 4 سال در مؤسسه بهشت رضوان ساری برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم اختتاميه طرح «شكوفه‌های قرآن» ويژه خردسالان 3 تا 4 سال در مؤسسه بهشت رضوان ساری برگزار می‌شود.


نرگس هادی‌نژاد، مدير مؤسسه بهشت رضوان ساری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره برگزاری اين مراسم گفت: مراسم اختتاميه طرح «شكوفه‌های قرآن» به منظور تشويق و ترغيب حضور كودكان و نوجوانان در كلاس‌ها و برنامه‌های مذهبی و قرآنی، ويژه خردسالان 3 تا 4 سال در مؤسسه بهشت رضوان ساری برگزار می‌شود.


وی اظهار كرد: به شركت‌كنندگان در اين دوره آموزشی، دو جزوه آموزش قرآن ارائه شده است كه شركت‌كنندگان در اين دوره به مدت 7 ماه به فراگيری آموزه‌های قرآنی می‌پردازند و در حال حاضر وارد مرحله سوم شده‌اند.


هادی‌نژاد عنوان كرد: در مرحله سوم قرآن‌آموزان با حفظ آيات ترتيبی قرآن آشنا می‌شوند و در مراسم اختتاميه، برنامه‌های متنوع فرهنگی، دينی و قرآنی با همكاری قرآن‌آموزان خردسال و نوجوانان اجرا می‌شود.


مدير مؤسسه بهشت رضوان ساری خاطرنشان كرد: از جمله دوره‌های آموزشی در اين مؤسسه قرآنی می‌توان به دوره‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، تجويد، مفاهيم، صوت و لحن و فصيح‌خوانی قرآن اشاره كرد.

captcha