کد خبر: 1229227
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۷
بررسی نشر فاتحان در نمايشگاه بيست و ششم؛

طی پنج سال حضور در نمايشگاه، روند صعودی داشته ايم

مدير مسئول انتشارات فاتحان با اشاره به اينكه نمايشگاه بيست و ششم مصادف بود با پنجمين سال حضور متوالی نشر فاتحان در نمايشگاه بين‌المللی كتاب، اظهار كرد حضور ما يك روند صعودی را نشان می‌دهد.


گروه ادب: مدير مسئول انتشارات فاتحان با اشاره به اينكه نمايشگاه بيست و ششم مصادف بود با پنجمين سال حضور متوالی نشر فاتحان در نمايشگاه بين‌المللی كتاب، اظهار كرد: حضور ما يك روند صعودی را نشان می‌دهد.


سردار علی ناظری، مدير مسئول انتشارات فاتحان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به اينكه نمايشگاه بيست و ششم مصادف بود با پنجمين سال حضور متوالی نشر فاتحان در نمايشگاه بين‌المللی كتاب، اظهار كرد: حضور ما يك روند صعودی را نشان می‌دهد.


وی با بيان اينكه، در اين سال‌ها همواره كوشيده‌ايم با آثاری جديد از اين فرصت فرهنگی نهايت بهره را ببريم، ادامه داد: در نمايشگاه بيست و ششم نيز با 30 عنوان جديد در نمايشگاه حاضر شديم كه با برخی برنامه های فرهنگی جانبی همراه بود.


سردار ناظری در تشريح برنامه های جانبی افزود: دعوت از 50نفر از فرماندهان و مسئولان دوران دفاع مقدس به منظور بازديد و ايجاد فضايی برای پرسش و پاسخ با مخاطبان جوان نمايشگاه، حضور نزديك به 100 نفر از نويسندگان و ناشران حوزه دفاع مقدس برای ايجاد تعامل و تفاهم از جمله اين برنامه ها بود.


وی ادامه داد: سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه همچون سال گذشته با چهار غرفه در نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران حضور داشت.


مدير مسئول انتشارات فاتحان با بيان اينكه در نمايشگاه بين‌المللی كتاب طی سال جاری، 600 عنوان كتاب در حوزه دفاع مقدس به مخاطبان عرضه‌ شد، اظهار كرد: كتاب‌های بيشتری برای عرضه داريم كه به علت محدوديت‌های مكانی، مجبور شديم برخی از آثار را از ليست خود حذف كنيم.


سردار ناظری همچنين گفت: از مجموع اين آثار، 92 اثر در گروه تازه‌های چاپ قرار می‌گيرد كه در بازه زمانی نمايشگاه بيست و پنجم تا نمايشگاه بيست و ششم به زيور چاپ آراسته شدند.


معاون نشر و ادبيات سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بخش ديگری از سخنان خود به معرفی كتاب «روايت نيمه روز بيست و چهارم» پرداخت و با اشاره به موضوع اين رمان ادبی گفت: اين رمان ادبی، روايتی داستانی و اقتباسی است كه به صورت مستند زندگی شهيد شيخ‌ شريف‌قنوتی، نخستين روحانی مبارز و شهيد دفاع مقدس كه در شهر خرمشهر و در روزهای ابتدايی جنگ توسط نيروهای عراق اسير و به شهادت می‌رسد، روايت شده است.


وی افزود: اين كتاب را كاوه بهمن روايت، تأليف و منتشر كرده و بر اساس اسناد، واقعيت‌ها و روايت‌های بر جای مانده از خويشاوندان، نزديكان و اطرافيان شهيد قنوتی در دوره زندگی و مبارزات او در زمان‌های مختلف نوشته شده است.


سردار ناظری با بيان اينكه نويسنده اين رمان ادبی را در 19 فصل به نگارش درآورده است، اظهار كرد: اين اثر با روايت‌های ذهنی نويسنده از شهيد قنوتی و نخستين‌ روز‌های جنگ تحميلی عراق عليه ايران آغاز می‌شود و در روز شهادت حجت‌الاسلام و المسلمين محمدحسن شريف‌قنوتی در 24 مهرماه سال 1359 به پايان می‌رسد. ماجراهای رمان در دو زمان سپری می‌شوند و راوی اثر با ورود به خرمشهر رفت‌ و آمد به گذشته و حال داستان را تجربه می‌كند.

captcha