کد خبر: 1231762
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۱
موسويان

حضور حداكثری در انتخابات نشانگر بصيرت و ولايتمداری مردم است

مسئول سياسی سپاه گرمسار با بيان اينكه ايران پرچم‌دار معنويت و مردم‌سالاری دينی در دنياست، گفت حضور حداكثری در انتخابات نشانگر بصيرت و ولايتمداری مردم است.


گروه سياسی: مسئول سياسی سپاه گرمسار با بيان اينكه ايران پرچم‌دار معنويت و مردم‌سالاری دينی در دنياست، گفت: حضور حداكثری در انتخابات نشانگر بصيرت و ولايتمداری مردم است.


سيد‌حسن موسويان‌، مسئول سياسی سپاه گرمسار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه سمنان، با بيان اينكه حضور حداكثری در انتخابات نشانگر بصيرت و ولايتمداری مردم است، گفت: انتخابات جمهوری اسلامی ايران مردم را پس از گذشت بيش از سی سال از پيروزی انقلاب تشويق به برگشتن به‌سوی فطرت الهی می‌كند كه نتيجه آن مقابله با دنيای سرمايه‌داری و ضد‌دينی است.


وی به اهميت انتخابات اين دوره اشاره كرد و افزود: اين دوره از انتخابات به اين دليل اهميت دارد كه تقريباً جريان‌های فكری اصلی كشور هر كدام يك دوره هشت ساله در جايگاه قدرت اجرايی كشور بوده‌اند و مردم به تجربه كاری و پرونده آنها كاملاً اشراف داشته و حال بايد تصميم نهايی را مردم بگيرند.


موسويان گفت: ضرورت توجه به اخلاق انتخاباتی در رقابت‌ها و تبليغات دوران انتخابات از اهميت ويژه‌ای برخوردار است و اخلاق انتخاباتی به‌معنای واقعی در جملات مقام معظم‌‌‌ رهبری نمايان است.


موسويان تأكيد كرد: تنها بصيرت است كه می‌تواند باعث افزايش رشد و شكوفايی در كشور شود كه در اين راستا امروز حماسه سياسی تنها با روحيه بسيجی و با حضور پر‌رنگ مردم در انتخابات پيش‌رو خلق می‌شود.



captcha