کد خبر: 1232322
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶

قرآن مهمترین عامل برای نجات جامعه از آسيب‌های اجتماعی است

كارشناس ارشد علوم قرآن و حديث شهر سنندج با اشاره به اينكه هميشه قرآن تئوری مورد توجه همگان قرار می‌گيرد، گفت برای نجات دادن جامعه از تمام معضلات بايد قرآن عملی را مبنای فعاليت‌های خود قرار دهيم.


گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس ارشد علوم قرآن و حديث شهر سنندج با اشاره به اينكه هميشه قرآن تئوری مورد توجه همگان قرار می‌گيرد، گفت: برای نجات دادن جامعه از تمام معضلات بايد قرآن عملی را مبنای فعاليت‌های خود قرار دهيم.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، واحد بكرايی، كارشناس ارشد علوم قرآن و حديث شهر سنندج چهارشنبه، يكم خردادماه در دومين نشست شورای سياستگذاری ايكنا با اشاره به اينكه هميشه قرآن تئوری مورد توجه همگان قرار می‌گيرد، اظهار كرد: برای نجات دادن جامعه از تمام معضلات بايد قرآن عملی را مبنای فعاليت‌های خود قرار دهيم.


وی با اعلام اينكه جامعه‌ای كه پارامترهای قرآنی در آن ظهور كند می‌تواند نجات‌بخش تمام افراد جامعه باشد، افزود: شفابخشی قرآن با زمینه‌سازی لازم برای عمل به دستورات مفيد آن نمود پيدا می‌كند.


بكرايی با اشاره به اينكه مهجور بودن قرآن بين مسلمان گناه بزرگی است، عنوان كرد: گناه بزرگتر از اين امر، عملی نكردن دستورات قرآنی و اجرا نكردن آن در زندگی مسلمانان است لذا برنامه‌ريزی برای اجرای دستورات دين مبين اسلام امری لازم و ضروری است.


وی در ادامه به انتخابات پيش‌رو و خلق حماسه سياسی اشاره و عنوان كرد: در انتخابات جامعه با سواد قرآنی می‌تواند پارامترهای فرد اصلح را از قرآن و سنت بيرون كشيده و در اختيار جامعه قرار دهد.


كارشناس ارشد علوم قرآن و حديث شهر سنندج بيان كرد: در تمام مسائل و مشكلات راهكارها و دستورات انسان‌ساز قرآنی می‌تواند هدايتگر انسان به‌سوی روشنايی باشد.


وی با اشاره به فعاليت خبرگزاری ايكنا بيان كرد: با توجه به اخبار و اطلاعات منعكس شده و مفيد اين خبرگزاری، بايد راهكاری برای معرفی آن بين عامه مردم نيز ارائه شود.


حجت‌الاسلام شيرمحمدی، مسئول دفتر نهاد نمايندگی ولی فقيه در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان كردستان در ادامه اين نشست با اشاره به اينكه بايد از توانايی‌های جامعه قرآنی نهايت استفاده را ببريم، گفت: جامعه قرآنی در انتخاب فرد اصلح از ديدگاه قرآن می‌توانند نقش بسزايی داشته باشند.


وی با اعلام اينكه می‌‌توان مصداق‌های قرآنی برای انتخابات را از قرآن استخراج كنيم، بيان كرد: اگر فردی كه دارای شاخصه‌های قرآنی بوده يك مسئوليتی را بپذيرد بسيار موفق است.


حجت‌الاسلام شيرمحمدی با اشاره به فعاليت‌های خبرگزاری ‌بين‌لمللی قرآن(ایکنا) در كشور و به‌ويژه استان عنوان كرد: ما بايد از توانمندی‌های اين خبرگزاری بيشترين استفاده را ببريم.


وی با اعلام اينكه بايد در معرفی خبرگزاری بين مردم‌ و جامعه تمام تلاش خود را به‌كار ببريم، افزود: برای جذب مخاطب ‌بيشتر بايد جذابيت بيشتری در اين خبرگزاری ايجاد كنيم.


مسئول دفتر نهاد نمايندگی ولی فقيه در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان كردستان با اعلام اينكه جذابيت در سايت خبرگزاری ايكنا بايد ايجاد شود، عنوان كرد: جذابيت در اين سايت می‌تواند زمينه جذب بيشتر مخاطبان را فراهم كرده و آن‌ها را با قرآن مأنوس كنيم.


سيد بهاءالدين حسينی، يكی از اساتيد برجسته قرآنی استان در اين نشست با اشاره به اينكه كتاب انقلاب ما قرآن كريم است، افزود: به فرموده مقام معظم رهبری «هرچه در راه قرآن خرج كنيم اسراف نكرده‌ايم».


وی با اعلام اينكه بودجه‌های قرآنی به‌دليل وجود بعضی از بدسليقگی‌ها هدر می‌رود، اعلام كرد: اين بدسليقگی موجب شده كلاس‌های قرآنی سرد، بدون انگيزه و كارشناسی شده برگزار می‌شود.


حسينی با انتقاد از اينكه مربيان قرآن نمی‌توانند كلاس‌های قرآنی را در سطح مساجد برگزار كنند، عنوان كرد: مساجد از صدر اسلام مكانی برای فعاليت‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سياسی بوده‌اند كه امروزه فقط برای برپايی نماز از آن‌ها استفاده می‌شود.


وی با اعلام اينكه برگزاری كلاس‌های قرآنی‌ در مساجد می‌تواند زمينه‌ساز حضور جوانان و نوجوانان در مساجد را فراهم كند، افزود: از بين جوانان و نوجوانان كسانی‌كه روحيه قرآن دارند نياز به تشويق و ايجاد انگيزه ندارد ما بايد بتوانيم كسانی‌كه در يادگيری قرآن گريزپا هستند را پای كار بياوريم و لازمه اين امر استفاده از تمام فضاهای موجود است.


رئيس جهاد دانشگاهی واحد كردستان در ادامه اين نشست با اشاره به اينكه بنابر مصوبات اولين نشست شورای سياست‌گذاری ايكنا كميته‌های اين شورا بايد فعاليت خود را آغاز كنند، گفت: تشكيل كميته‌های مختلف برای شورای سياست‌گذاری می‌تواند ما را در رسيدن به اهداف مورد نظر ياری دهد.


وی با اشاره به تعيين كميته‌های قرآنی اين شورا بيان كرد: كميته فرهنگی، كميته هنری و كميته فعاليت‌های قرآنی سه كميته‌ای هستند كه از نشست‌های آينده با حضور كارشناس اين بخش‌ها سياست‌های اجرايی در اين خبرگزار را پيگيری می‌کنند.


مجيد آوج، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد كردستان با تأكيد بر فعاليت‌های مستمر كميته‌های شورا بيان كرد: در كميته‌های‌ شورای سياست‌گذاری سعی می‌شود از افراد صاحب‌نام و دارای انديشه استفاده شود.


وی يادآور شد: در نشست‌های آينده از كارشناسان و فعالان مربوطه به كميته شورای سياست‌گذاری استفاده شود تا با بهره‌گيری از نظرات اين افراد اهداف خود را پيگيری كنيم.

captcha