کد خبر: 1232497
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۴
با فعاليت 430 مؤسسه و خانه قرآن؛

بيش از 800 فعال قرآنی مازندران از بيمه فعالان قرآنی بهره‌مند شدند

با فعاليت 430 مؤسسه و خانه قرآن در استان مازندران بيش از 800 فعال قرآنی مازندران از بيمه فعالان قرآنی بهره‌مند شدند و پرونده بيش از 200 فعال قرآنی نيز در مرحله بررسی قرار دارد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: با فعاليت 430 مؤسسه و خانه قرآن در استان مازندران بيش از 800 فعال قرآنی مازندران از بيمه فعالان قرآنی بهره‌مند شدند و پرونده بيش از 200 فعال قرآنی نيز در مرحله بررسی قرار دارد.







بهروز كريم‌نژاد، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران

بهروز كريم‌نژاد، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قران (ايكنا)، در رابطه با بيمه فعالان قرآنی استان مازندران گفت: تا كنون بيش از 800 فعال قرآنی مازندران از بيمه فعالان قرآنی بهره‌مند شدند.


وی در ادامه با تأكيد بر فعاليت بيش از 430 مؤسسه و خانه قرآن در اين استان افزود: بيش از 60 پرونده در دست اتحاديه تشكل‌های قرآنی قرار دارد و نقص پرونده حدود 60 نفر نيز برای اصلاح، اطلاع‌رسانی شده است.


كريم‌نژاد با اشاره سمت‌های بيمه شدگان تصريح كرد: اين بيمه شدگان از فعالان قرآنی هستند كه در سمت‌های مديريتی، آموزشی و كادر اداری و اجرايی مؤسسات و خانه‌های قرآن فعاليت می‌كنند.


مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران بيان كرد: در ارديبهشت‌ماه نيز پرونده بيش از 200 فعال قرآنی از سوی مراكز قرآنی استان تكميل و پس از تأييد اتحاديه مؤسسات قرآنی استان برای اتحاديه مؤسسات قرآنی كشور ارسال شده است و در حال حاضر منتظر پاسخ از سوی اين مركز قرآنی هستيم.


كريم‌نژاد در پايان خاطرنشان كرد: طرح 1447 نيز با محوريت ترجمه و حفظ جزء 29 قرآن نيز به زودی در تمامی مؤسسات و خانه‌های قرآن استان اجرا می‌شود كه پس از ابلاغ به اين مراكز قرآنی اخبار آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

captcha