کد خبر: 1232751
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۶
آيت‌الله عابدی

پرداختن به تدبر، ترجمه و تفسير قرآن گامی موثر در مقابله با جنگ نرم دشمن است

آن چیزی که جوان ما در برابر جنگ نرم دشمن حفظ می‌کند، انس با قرآن و اهل بیت(ع) است، هرچه تلاش كنيم قرآن، تدبر، مطالعه، ترجمه و تحقيق قرآن در جامعه بيشتر باشد به همان ميزان می‌توان در مقابله با جنگ نرم دشمن نيز موفق‌تر عمل كنيم.


گروه فعاليت‌های قرآنی: آن چیزی که جوان ما در برابر جنگ نرم دشمن حفظ می‌کند، انس با قرآن و اهل بیت(ع) است، هرچه تلاش كنيم قرآن، تدبر، مطالعه، ترجمه و تحقيق قرآن در جامعه بيشتر باشد به همان ميزان می‌توان در مقابله با جنگ نرم دشمن نيز موفق‌تر عمل كنيم.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، آيت‌الله عابدی، رئيس دانشگاه علوم و معارف قرآن‌كريم كشور عصر پنج‌شنبه، دوم خردادماه در مراسم آغاز عمليات ساخت دانشكده علوم قرآنی خرم‌آباد در بيان اهميت و نقش دانشكده‌های علوم قرآنی، گفت: امروز در دنيا بحث قدرت نرم بحث بسيار جدی و مهم به شمار می‌رود، جنگ سوريه، ليبی، عراق جنگ‌های نسل چهارم هستند در اين نوع جنگ سلاح ديگر حرف اول را نمی‌زند، قدرت نرم حرف اول را می‌زند.


وی افزود: در جنگ نرم هركس عالم‌تر است و اعتماد به نفس بيشتری دارد و عزم ملی در كشور خودش ايجاد كرده باشد می‌تواند در اين حوزه كار كند، امروز ديگر جنگ‌های نسل اول، دوم و سوم تمام شده و كشورها درگير جنگ نرم هستند، بايد برای مقابله با جنگ نرم دشمن همه هوشيار باشند.


آيت‌الله عابدی اضافه كرد: در جنگ نرم آن چيزی كه می‌تواند نسل جوان جامعه در برابر تهديدات دشمن را حفظ كند اهل بيت و انس با قرآن است كه در اين بين دانشكده‌های علوم قرآنی نقش موثری در بصيرت بخشی به جوانان دارد.


وی با بيان اينكه دانشجوی قرآنی خودش صالح است و روی مردم هم تأثير مثبت می‌گذارد، تصريح كرد: هرچه تلاش كنيم قرآن، تدبر، مطالعه، ترجمه و تحقيق قرآن در جامعه بيشتر باشد به همان ميزان می‌توان در مقابله با جنگ نرم دشمن نيز موفق‌تر عمل كنيم.


رئيس دانشگاه علوم و معارف قران كريم كشور در ادامه گفت: انسان صنعت خداست خداوند متعال كه انسان را آفريد كتاب قرآن را برای هدايت انسان همراه با انسان آفريد انسان با عمل به قرآن می‌تواند به آن هدفی كه خدا برای او مشخص كرده است به آن برسد، بايد دستورات قرآن را در وجود انسان جاری و ساری كنيم و هدف دانشكده‌های علوم قرآنی رساندن انسان به كمال است.


وی در ادامه از تلاش استاندار لرستان در جهت تأمين زمين برای احداث دانشكده علوم قرآنی تقدير كرد و افزود: جوانان لرستان استقبال خوبی از دانشكده علوم قرآنی داشته‌اند و اميد است دانشكده علوم قرآنی در شأن و متناسب با نام قرآن در اين استان به بهره‌برداری برسد.

captcha