گروه هنر: نمايش خيابانی با عنوان «شايد هم باور نكنی»، به مناسبت فرا رسيدن سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر شامگاه پنجشنبه، دوم خردادماه در پارك شهيد بهشتی بروجرد اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، نمايش شايد هم باور نكنی با موضوع دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر و با هدف آشنايی هر چه بيشتر نسل جوان با دلاوریها و از خودگذشتگیهای رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس برگزار شده است.
نمايش مذكور به كارگردانی ستار مهرشاد و با بازی سامان شكيبا و توسط گروه تئاتر پانتوميم تهيه شده و در شامگاه پنجشنبه، دوم خرداد در پارك شهيد بهشتی بروجرد به اجرا در آمد.
همچنين بهمناسبت گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی و فتح خرمشهر نشست ادبی و همايش شعر بههمت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد در اين شهرستان برگزار شد.