کد خبر: 1232863
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۷
آيت‌الله نعيم‌آبادی مطرح کرد

اثبات ولايت حضرت علی(ع) در كعبه نزد منابع اهل سنت/ تدین؛ تنها ملاک انتخاب رئیس‌جمهور نیست

وهابی‌ها اعتقاد دارند ولایت حضرت علی(ع) در کعبه فقط در کتب شیعه است و در سایر کتب نیامده در صورتی که اهل‌ سنت در کتاب‌های خود به این موضوع اشاره کرده‌اند.


گروه سياسی: وهابی‌ها اعتقاد دارند ولایت حضرت علی(ع) در کعبه فقط در کتب شیعه است و در سایر کتب نیامده در صورتی که اهل‌ سنت در کتاب‌های خود به این موضوع اشاره کرده‌اند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، امام جمعه بندرعباس در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با بیان اینکه در انتخابات آینده یک حماسه سیاسی باید رقم بخورد، اظهار کرد: مردم با تقوای هرچه بیشتر در این انتخابات شرکت کنند و از انتخاب اصلح مطمئن شوند.


وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم فرصت را به دشمنان ندهیم باید در انتخابات آینده با تحقیق وارد شویم و فردی را انتخاب کنیم که اصلح باشد، ادامه داد: ما باید به حجت شرعی خود عمل کنیم که همان انتخاب فرد اصلح برای چهار سال مدیریت در قوه مجریه است.


آیت الله نعیم‌آبادی بیان کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری رهبری، کسانی که انتخاب می‌کنید در سوابق و مدیریت اجرایی آنها دقت کنید هرچند که افراد مومنی باشند، زیرا در عین داشتن تدین، مدیریت اجرایی مهم است.


خطیب جمعه بندرعباس خطاب به کاندیداهای ریاست جمهوری، با بیان اینکه کاندیداهای ریاست جمهوری از رهبری مایه نگذارند، گفت: شما را به خدا قسم از رهبری مایه نگذارید، زیرا شخص رهبری در سخنرانی‌هایشان به این نکته اشاره کرده‌اند که به هیچکس نگفتم کاندید یا وارد صحنه شود.


وی ضمن توجه به توصیه‌های رهبری در انتخاب اصلح، افزود: همان طور که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده‌اند، اگر کسی ردصلاحیت شده از مسیر قانون وارد شود، بنابراین از رهبری خرج نکنید.


امام جمعه بندرعباس با یادآوری اینکه از حرف‌های رهبری نباید سوءاستفاده کرد، گفت: اگر مقام معظم رهبری گفته فلان شخص از لحاظ فلسفه و فقاهت بالاست نباید فرض براین باشد که رهبری او را تایید کرده و هرکس بخواهد از دیگری برای خود خرج کند، بداند هیچ چیز ندارد، زیرا باید با مردم صداقت داشت.


آیت الله نعیم آبادی در ادامه به دیدار اخیر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: در این دیدار بنده خطر وهابیت و بحث اشتغال در استان هرمزگان را مطرح کردم که ایشان نیز بر این مطلب که حماسه اقتصادی صورت نمی‌گیرد مگر با تولید و اشتغال، تاکید کردند.


وی ادامه داد: بنده در این دیدار در خصوص زلزله‌های بشاگرد و نیازهای مردم این منطقه نیز مطالبی را مطرح کردم که رهبری قول مساعد دادند.


خطیب جمعه بندرعباس در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در این شرایط زمانی که دشمنان و استکبار جهانی دندان‌های خود را برای ما تیز کرده‌اند، حضور پرشور همه اقشار مردم در انتخابات مهمترین اصل است.


نعیم‌آبادی تصریح کرد: دشمنان ما از اینکه ملتها گرسنه باشند کاری ندارند، اینها با ثروت ملتها کار دارند که مصداق آن را در افغانستات و عراق مشاهده می‌کنیم.


امام‌جمعه بندرعباس در این خصوص اضافه کرد: دشمنان باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران، افغانستان و عراق نیست، زیرا این ملت رهبری و امت واحد دارند و هیچ کاری نمی‌توانند انجام دهند و توطئه‌های آنها خنثی خواهد شد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود به زادروز میلاد امام علی(ع) و فتح خرمشهر اشاره و اظهار کرد: وهابی‌ها اعتقاد دارند ولایت حضرت علی(ع) در کعبه فقط در کتب شیعه است و در سایر کتب نیامده در صورتی که اهل‌سنت در کتابهای خود به این موضوع اشاره کرده‌اند.


آیت الله نعیم‌آبادی ادامه داد: فتح خرمشهر به عنوان یک حادثه‌ای بزرگ و یک درس است، زیرا ما خالصانه از خدا یاری خواستیم و خدا هم ما را در فتح خرمشهر یاری نمود.


امام‌جمعه بندرعباس همچنین به جایگاه اعتکاف اشاره و این مراسم معنوی را یکی از برکات انقلاب اسلامی دانست و افزود: در سال گذشته 860 هزار نفر در این مراسم معنوی شرکت کردند که پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از یک میلیون نفر معتکف شوند.

captcha