کد خبر: 1233919
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳
حجت‌الاسلام محرم‌نژاد

شئونات اسلامی در رابطه با اخلاق انتخاباتی مورد توجه قرار گیرد

مدرس حوزه علميه سلماس عنوان‌ كرد رعايت اخلاق انتخاباتی در قرآن و در روايات ائمه اطهار(ع) سنديت دارد؛ بنابراين به هيچ عنوان نبايد شئونات اسلامی و فرمايشات قرآن در رابطه با اخلاق انتخاباتی ترک شود.


گروه سياسی: مدرس حوزه علميه سلماس عنوان‌ كرد: رعايت اخلاق انتخاباتی در قرآن و در روايات ائمه اطهار(ع) سنديت دارد؛ بنابراين به هيچ عنوان نبايد شئونات اسلامی و فرمايشات قرآن در رابطه با اخلاق انتخاباتی ترک شود.


حجت‌الاسلام توحيد محرم‌نژاد، مدرس حوزه علميه سلماس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، گفت: رعايت اخلاق انتخاباتی در قرآن و روايات ائمه اطهار(ع) سنديت دارد؛ بنابراين به هيچ‌ عنوان نبايد شئونات اسلامی در اين رابطه ترك شود بلكه نامزدهای انتخاباتی بايد به نحوی تبليغ كنند كه مردم با خصوصيات و برنامه‌های آن‌ها آشنايی افزون‌تری پيدا كنند.


وی با تأكيد بر اينكه نامزدهای انتخاباتی بايد از تخريب رقيبان خود به‌شدت پرهيز کنند، افزود: تهمت به رقبای انتخاباتی خارج از شئونات اسلامی و تبليغاتی است چون با توجه به اينكه قرآن كريم در رابطه با حضرت موسی(ع) از زبان حضرت شعيب(ع) فرمود كه اين شخص امين و قدرتمند است، برای همين اين بيانات به مسلمانان درس می‌دهد.


حجت‌الاسلام محرم‌نژاد افزود: بنابراين نامزدهای انتخاباتی بايد به معرفی تخصص و برنامه‌های آينده خود در قبال مردم و نظام بپردازند چون اگر خارج از اين چارچوب باشد، از ديدگاه قرآن مردود است؛ ملت نمی‌تواند بپذيرد كه يك كانديدای رياست جمهوری به جای معرفی خود به تخريب رقيب خود بپردازد.


مدرس حوزه علميه سلماس با بيان شاخصه‌های كانديدای اصلح از ديدگاه رهبری، گفت: مقام معظم رهبری در ديدار با اقشار مختلف مردم ويژگی‌های نامزدهای اصلح انتخاباتی را تشريح‌ كردند كه از جمله آن‌ها می‌توان به صبر و حوصله، مديريت بهينه برای خلق حماسه اقتصادی، مردم‌داری، تقويت سياست خارجی و تبادل نظر با كشورهای حاشيه خليج فارس و كشورهای همسايه و نيز كشورهايی كه آمريكا در آنجا پايگاه نظامی دارد، اشاره كرد.

captcha