کد خبر: 1234273
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸

برپايی نمايشگاه خوشنويسی «ساقی كوثر» در بيرجند

نمايشگاه آثار خوشنويسی مدرسان و فارغ‌التحصيلان انجمن خوشنويسان بيرجندی با عنوان «ساقی كوثر» هم‌زمان با ميلاد حضرت علی(ع) در محل نگارخانه بهمن اين شهرستان برپا شد.


گروه هنر: نمايشگاه آثار خوشنويسی مدرسان و فارغ‌التحصيلان انجمن خوشنويسان بيرجندی با عنوان «ساقی كوثر» هم‌زمان با ميلاد حضرت علی(ع) در محل نگارخانه بهمن اين شهرستان برپا شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، نمايشگاه آثار خوشنويسی مدرسان و فارغ‌التحصيلان انجمن خوشنويسان بيرجندی با عنوان «ساقی كوثر» هم‌زمان با ميلاد حضرت علی(ع) در محل نگارخانه بهمن اين شهرستان برپا شد.


در این نمايشگاه بيش از 73 اثر از 16 هنرمند خوشنويس، با موضوعات دينی و فرهنگی در غالب خطوط نستعليق، شكسته، نسخ، معلی و نقاشيخط از اساتيد، مدرسان و فارغ‌التحصيلان دوره‌های فوق ممتاز و ممتاز به نماش گذاشته شد.


اين نمايشگاه كه به‌منظور گراميداشت ميلاد با سعادت مولی‌‌الوحدين حضرت علی‌ابن ابيطاب‌(ع) برپا شده است از چهارم خردادماه به‌مدت يك‌هفته صبح‌ها از ساعت 9 الی 12 و عصرها از ساعت 17 الی 20 در محل نگارخانه شهر بيرجند برای بازديد علاقه‌مندان داير است.

captcha