کد خبر: 1234500
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸

رأی ايرانی؛ گامی برای استحكام امنيت ملی در برابر سلطه بيگانگان

عضو و دبير شورای مركزی كميته امداد امام خمينی(ره) كشور هر رأی ايرانی را گامی برای استحكام امنيت ملی و حفظ و صيانت انقلاب اسلامی در برابر سلطه بيگانگان دانست.


گروه اجتماعی: عضو و دبير شورای مركزی كميته امداد امام خمينی(ره) كشور هر رأی ايرانی را گامی برای استحكام امنيت ملی و حفظ و صيانت انقلاب اسلامی در برابر سلطه بيگانگان دانست.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حميدرضا ترقی، عضو و دبير شورای مركزی كميته امداد امام خمينی(ره) كشور صبح امروز، ششم خردادماه در جمع امدادگران كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان جنوبی با بيان اين مطلب به نامگذاری سال 92 از سوی مقام معظم رهبری با شعار حماسه سياسی و حماسه اقتصادی اشاره كرد و افزود: اين نهاد با يك جهش جدی با هدف توانمندسازی خانواده‌های تحت حمايت، می‌تواند تحول اساسی بين خانواده‌های ايجاد كند.


وی ادامه داد: حماسه اقتصادی در امداد بايد منجر به كاهش فقر و محروميت بين خانواده‌های تحت حمايت شود و با تلاش در اين جهت بتوانيم به انتظارات مقام معظم رهبری در اين زمينه نزديكتر شويم.


ترقی به توصيه مقام معظم رهبری در تحقق اقتصاد مقاومتی در سطح كشور اشاره كرد و افزود: خانواده‌ای كه با يك مشكل كوچك اقتصادی، تعادل خود را از دست می‌دهد، اقتصاد آن مقاومتی نيست و بايد در اين زمينه تلاش شود.


عضو و دبير شورای مركزی كميته امداد امام خمينی(ره) كشور همچنين به فرمايش مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات رياست جمهوری اشاره كرد و افزود: بايستی فردی انتخاب شود تا اولويت كاری وی رسيدگی به وضع اقتصادی و معيشتی مردم باشد و فاصله طبقاتی را كاهش دهد.


وی اظهاركرد: دشمنان انقلاب اسلامی برای اينكه انتخابات رياست جمهوری ايران از يك حماسه ملی به يك حماسه سياسی تبديل نشود از تمامی امكانات خود در اين راستا استفاده كرده‌اند.


ترقی همچنين به فرمايشات مقام معظم رهبری در زمينه انتخابات اشاره كرد و افزود: هدف دشمنان از انتخابات يك چيز است و هدف مردم چيز ديگر و بايد در اين مسير در نقطه مقابل دشمن حركت كنيم.


عضو و دبير شورای مركزی كميته امداد امام خمينی(ره) كشور در پايان يادآور شد: دشمنان انقلاب اسلامی همواره سعی بر اين دارند تا ولايت را تضعيف كنند و حضور مردم در انتخابات، حمايت از ولايت است و شكست دشمنان را دربردارد.

captcha