کد خبر: 1236292
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳
هفته آينده؛

270نفر از مردم آستانه اشرفيه به مرقد امام(ره) اعزام می‌شوند

فرمانده سپاه آستانه اشرفيه از اعزام 270نفر از مردم آستانه اشرفيه به حرم مطهر امام خمينی(ره) دوشنبه هفته آينده، هم‌زمان با سراسر استان در آستانه ارتحال معمار كبير انقلاب خبر داد.


گروه اجتماعی: فرمانده سپاه آستانه اشرفيه از اعزام 270نفر از مردم آستانه اشرفيه به حرم مطهر امام خمينی(ره) دوشنبه هفته آينده، هم‌زمان با سراسر استان در آستانه ارتحال معمار كبير انقلاب خبر داد.


سردار غفار رحيم‌پور، فرمانده سپاه شهرستان آستانه اشرفيه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، از اعزام 270نفر از مردم آستانه اشرفيه به حرم مطهر امام خمينی(ره) هم زمان با سراسر استان و در آستانه ارتحال معمار كبير انقلاب خبر داد.


وی اظهار كرد: اين تعداد از مردم شهرستان آستانه اشرفيه به حرم مطهر امام‌خمينی(ره) اعزام شدند تا در مراسم بيست‌وچهارمين سالگرد ارتحال امام(ره) شركت كنند و با گراميداشت سالگرد عروج اين فقيه والا مقام، عشق و ارادت خود را نسبت به انقلاب و آرمان‌های امام(ره) نشان دهند.


سردار رحيم‌پور با اشاره به اينكه هرساله كاروان‌های‌ زائران شهرستان آستانه اشرفيه در ايام ارتحال امام‌خمينی(ره) به مرقد مطهر امام راحل اعزام می‌شوند، افزود: اعزام اين تعداد از زائران به حرم امام(ره) در قالب اعزام كاروان سواره و با استفاده از شش دستگاه اتوبوس، دوشنبه هفته آينده، 13 خردادماه سال جاری انجام خواهد شد.


وی خاطرنشان كرد: پيش از اين نيز تعداد 18نفر از دوستداران و عاشقان امام راحل در قالب كاروان پياده همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد حركت خود را به سمت مرقد مطهر اما‌م‌‌خمينی(ره) آغاز كرده‌اند.


فرمانده سپاه آستانه اشرفيه با گراميداشت ياد و خاطره بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران، گفت: مردم آستانه اشرفيه در اين حضور معنوی يكبار ديگر با آرمان‌های امام راحل و شهيدان انقلاب اسلامی تجديد بيعت می‌كنند.

captcha