گروه سياسی: استاد حوزه و دانشگاه گفت: ولايت عامل برون رفت جامعه اسلامی از موانع و خطرات پيش روست و دشمنان در تلاش هستند، اين سد مستحكم را از ميان بردارند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجتالاسلام علی مزجی، استاد حوزه و دانشگاه 11 خردادماه در گردهمايی بصيرتی پايگاه امام جواد(ع) حوزه مقاومت خاتمالانبيا شاهرود كه با حضور بيش از 500 نفر از اقشار مختلف و مردم و بسيجيان در مسجد جوادالائمه(ع) این شهرستان برگزار شد، در سخنانی با گراميداشت ايام رجبالمرجب اظهار كرد: رجب ماه بندگی و خالص شدن از گناهان و معصيتهاست و به همين دليل سه روز اعتكاف در اين ماه معين شده است تا افراد خالص شوند و بعد وارد ماه شعبان و رمضان شوند.
وی با تأكيد بر استفاده از اين ماه برای كسب فضائل و رحمتهای الهی اظهار كرد: همه بايد تلاش كنيم تا در اين عصر كه عصر ماديات است، بتوانيم با استغفار و توبه راهی برای معنوی و الهی شدن بهدست آوريم و خود را تخليه روحی كنيم تا آماده دعوت الهی در ماه رمضان شويم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به ولايت و امامت در اسلام گفت: حكومت اسلام برای جامعه بشری برنامه دارد و برای همين قوانين و مقرراتی را وضع و مامور كرده است تا از اين مقررات همگان تبعيت كنند و ولی و نگهبانی برای حفظ و اجرای درست آن در جامعه باشد.
مزجی خاطرنشان كرد: امامت و ولايت نقش مهمی در رشد و تعالی جامعه و انسانيت دارد و برای همين است كه خداوند در قرآن بر اين امر و تبعيت از امامان تأكيد دارد و همگان را به تبعيت از آنان فرامیخواند زيرا ولايت موجب برون رفت جامعه اسلامی از موانع و خطرات است
وی تصريح كرد: دليل دشمنی همه طاغوتها و كفار با اسلام همين ولايت و امامت است و بعد از رحلت پيامبر(ص) اين دشمنیها علنی و آشكار شد و منجر به انشعاب در امت اسلام شد كه در اين راستا در زمان حال هم دشمنی استكبار با ولايت است زيرا آنها دنبال حذف ولايت از جامعه هستند چه ولايت ظاهری كه نائب امام زمان(عج) امام خامنهای است و چه ولايت باطنی كه امام غائب است.
مزجی تأكيد كرد: بايد همه هوشيار و آگاه باشيم بدانيم كه وجود ولايت برای جامعه مانند وجود مغز برای بدن است؛ چراكه قدرت تحليل و بررسی و دفاع و هوشياری جامعه ولايت است و اگر آن نباشد جامعه اسلامی مانند يك پيكر بدون حركت و بیفايده است كه بايد ديگران به او كمك كنند وگرنه او مردهای بيش نيست.