کد خبر: 1237951
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵

اعزام كاروان‌های زيارتی از سیستان و بلوچستان به‌مناسبت ارتحال امام خمينی(ره)

به‌مناسبت بيست و چهارمين سالگرد ارتحال حضرت امام خمينی(ره) زائران سيسستان و بلوجستان به‌ وسیله 250 دستگاه اتوبوس از این استان به تهران اعزام شدند.


گروه فعاليت‌های قرآنی: به‌مناسبت بيست و چهارمين سالگرد ارتحال حضرت امام خمينی(ره) زائران سيسستان و بلوجستان به‌ وسیله 250 دستگاه اتوبوس از این استان به تهران اعزام شدند.


سردار سيدحسن مرتضوی، فرمانده سپاه سلمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: به‌مناسبت بيست و چهارمين سالگرد ارتحال حضرت امام خمينی(ره) زائران تشيع و تسنن استان سيستان و بلوچستان به‌ وسیله 250 دستگاه اتوبوس از این استان به تهران اعزام شدند.


وی اظهار كرد: با توجه به شور و شوق زائران مرقد مطهر امام راحل جهت تحقق آرمان‌های مقدس امام راحل هر آنچه را كه احساس تكليف می‌كنيم انجام می‌دهيم. با توجه به استقبال زائران، بايد بتوانيم برنامه‌ريزی منسجم‌تری داشته باشيم كه جوابگوی اين استقبال و اشتياق زائران باشيم.


فرمانده سپاه سلمان افزود: در مجموع نزديك به 40 درصد آمار زائران حرم حضرت امام(ره) را بانوان بسيجی و 60 درصد را آقايان به خود اختصاص داده‌اند و 50 درصد را اهل تشيع و 50 درصد را اهل تسنن تشكيل داده‌اند.


وی عنوان کرد: با توافق مسئولان استان سيستان و بلوچستان و با تشكيل ستادهای مربوطه فعاليت‌های منسجم خوبی را در بحث اعزام داريم.

captcha