کد خبر: 1238260
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴
معاون بين‌الملل بسيج مستضعفين

طرح بحث سازش با آمريكا توسط برخی كانديداها سؤال برانگيز است

اسفندياری مطرح‌شدن بحث سازش با آمريكا توسط برخی كانديداهای رياست‌جمهوری را در اين مقطع كه ملت‌های مسلمان به واسطه الگوگيری از جمهوری اسلامی به صحنه آمده‌اند، پرسش برانگيز عنوان كرد.


گروه سياسی: اسفندياری مطرح‌شدن بحث سازش با آمريكا توسط برخی كانديداهای رياست‌جمهوری را در اين مقطع كه ملت‌های مسلمان به واسطه الگوگيری از جمهوری اسلامی به صحنه آمده‌اند، پرسش برانگيز عنوان كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در آستانه بيست و چهارمين سالگرد ارتحال ملكوتی حضرت امام خمينی(ره) و پنجاهمين سالگرد قيام 15 خرداد، از سوی مركز مقاومت بسيج سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشستی با عنوان «پنجاه سال بيداری اسلامی در پرتو رهبری امام خمينی(ره) با رويكرد دكترين ولايت فقيه» امروز، دوشنبه 13 خردادماه در حسينيه الزهرای اين سازمان برگزار شد.


در اين نشست كه با حضور جمعی از كارشناسان برگزار شد، احمد اسفندياری معاون بين‌الملل سازمان بسيج مستضعفين، لازمه درك عميق عظمت حماسه 15 خرداد، پيروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 و هشت سال دفاع مقدس را مروری بر تاريخ روابط بين‌الملل پس از جنگ جهانی دوم عنوان كرد و گفت: پس از تقسيم دنيا توسط متفقين كه پيروز اين جنگ بودند، هر كشوری به نوعی زير چتر يكی از ابرقدرت‌ها قرار گرفت.


وی افزود: حتی كشورهای غير متعهد نيز استقلال واقعی نداشتند و می‌توان در اين زمينه ايران را مثال زد كه با اينكه عضو جنبش غير متعهدها بود اما ژاندارم آمريكا در منطقه بود؛ همچنين در انقلاب كوبا اين نكته جالب توجه است كه فيدل كاسترو در ابتدا گرايشی به كمونيسم نداشت اما در نهايت مجبور شد به شوروی تكيه كند.


اسفندياری با اشاره به انزوای گفتمان اسلام تا پيش از نهضت 15 خرداد گفت: تاريخ ايران همواره شاهد بوده است كه حكومت‌ها به يكی از قدرت‌های خارجی تكيه می‌كردند از اين رو هنگامی كه امام خمينی(ره) نهضت را در سال 1342 آغاز كرد از او می‌پرسيدند با اتكا به كدام قدرت خارجی به پا خاسته‌ای؟ كه ايشان نيز پاسخ معروف خود را داد _ ياران من در گهواره هستند.


وی با يادآوری پيشنهاد فراملی امام امت مبنی بر تشكيل حزب جهانی مستضعفين، پيروزی انقلاب اسلامی را موجب ورود گفتمان سوم و جديدی به عرصه بين‌الملل دانست و اظهار كرد: حقيقت انقلاب اسلامی صرفاً از طريق شناختن اصل ولايت فقيه قابل شناسايی است.


معاون بين‌الملل سازمان بسيج مستضعفين با مروری بر توطئه‌های گوناگون دشمنان برای مقابله با انقلاب اسلامی گفت: دشمن پس از شكست در جلوگيری از پيروزی انقلاب، سعی كرد از طريق ليبرال‌ها امواج انقلاب را محدود كند و در مرحله بعد جنگ هشت ساله را به ايران تحميل كردند.


وی محتوای برخی نامه‌ها و پيام‌های اواخر عمر رهبر كبير انقلاب اسلامی را بی‌سابقه و در عين حال، مغفول مانده عنوان كرد و با اشاره به آشكار شدن نشانه‌های افول نظام سرمايه‌داری تصريح كرد: اكنون مردم دنيا به دنبال انتخاب جايگزين هستند و اگر نتوانيم الگوی خود را به آنان بشناسانيم به دنبال الگوهای ديگر خواهند رفت؛ اين همان مقطعی است كه رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان پيچ تاريخی ياد كرده‌اند كه اگر ما به وظيفه خود در قبال آن عمل كنيم ملت‌ها مسلمان منطقه و حتی ملت آمريكا و آمريكای لاتين به ما رجوع خواهند كرد.


اسفندياری با اشاره به هجمه اقتصادی دشمن به ايران به برشمردن نقاط قوت كشورمان پرداخت و گفت: در خواست از ايران برای شركت در نشست ژنو 2 و اقرار به اينكه بدون ايران، مذاكرات به نتيجه نمی‌رسد، نشست شش قدرت برتر دنيا بر سر ميز مذاكره با ايران و تصويب بودجه در كنگره آمريكا برای مقابله با نفوذ ايران در آمريكای لاتين كه حيات خلوت اين كشور محسوب می‌شود، نشانه اقتدار جمهوری اسلامی ايران در عرصه جهانی است.


وی با انتقاد از روش برخی نامزدهای انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوری كه برای جمع آوری آرا تخطئه جهت‌گيری‌های كلی سياست خارجی كشورمان را پيش گرفته‌اند، بيان كرد: ما اكنون آمريكا به اصطلاح كشتی‌گيران روی پل برده‌ايم اما بعضی در داخل به دنبال اين هستند كه برای او وقت تنفس بگيرند.


معاون بين‌الملل سازمان بسيج مستضعفين پيشنهاد سازش با آمريكا را در اين مقطع كه ملت‌های مسلمان به واسطه الگوگيری از جمهوری اسلامی به صحنه آمده‌اند، پرسش برانگيز برشمرد و گفت: دشمن مايل است سازش‌كارترين و دورترين كانديدا به رهبری روی كار بيايد ما دقيقاً بايد به نزديك‌ترين فرد رأی دهيم.

captcha