کد خبر: 1238513
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۶
پرهيزكار تاكيد كرد

جامعه قرآنی با ارائه شاخص، هدايتگر جامعه در انتخاب اصلح باشد

مدير حوزه علميه خواهران مياندوآب رسالت جامعه قرآنی را در صحنه انتخابات خطير دانست و گفت جامعه قرآنی با ارائه شاخص ها و مولفه های عملی هدايتگر جامعه در انتخاب اصلح و بهتر باشد.


گروه سياسی: مدير حوزه علميه خواهران مياندوآب رسالت جامعه قرآنی را در صحنه انتخابات خطير دانست و گفت: جامعه قرآنی با ارائه شاخص ها و مولفه های عملی هدايتگر جامعه در انتخاب اصلح و بهتر باشد.


زيبا پرهيزكار مدير حوزه علميه خواهران مياندوآب در گفت و گو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: تدبر و بصيرت در مفاهيم و مضامين قرآنی همواره در كلام الهی مورد تاكيد قرار گرفته است كه اداره جامعه اسلامی به طريق قانون های الهی از جمله مصاديق عينی آن است.


وی با بيان اينكه تقليد كوركورانه و از روی تعصب بدون تامل و تفكر به شدت از سوی مبانی و آموزه های قرآنی نهی شده است، تصريح كرد: تقليد كوركانه و بدون گفتمان منطقی و عقلانی عاقبتی شوم جز زيانكاری ندارد.


اين مقام مسئول ادامه داد: ميزان صلاحيت افراد برای حضور در هر انتخابات از جمله رياست جمهوری و يا شوراهای شهر و روستا را بايد با ميزان تقيد افراد به ميعارها و ملاك های دينی سنجيد.


پرهيزكار خاطرنشان كرد: عملكرد افراد گويای خصوصيات و عقايدشان است، وقتی فردی مدعی فرمانپذيری از فرمايشات رهبری است بايد بداند كه يكی از منويات رهبر معظم انقلاب پرهيز از دوستی های افراطی و دشمنی های افراطی است كه صحنه را برای جولان دشمنان و بدخواهان نظام هموار می كند.


وی يادآور شد: هر قدر قانون گريزی و نافرمانی از فرمان مقام معظم رهبری بيشتر باشد معلوم می شود كه فرد تنها برای رسيدن به اهداف و پست و مقام های دنيوی وارد صحنه شده است نه به قصد خدمت گذاری به ملت.


مدير حوزه علميه خواهران مياندوآب با بيان اينكه امروز صحنه انتخابات صحنه حساسی است و دشمن با ترفندهای بسيار زير و زيركانه وارد صحنه شده است، بر لزوم هوشياری و بصيرت افراد در انتخاب افراد اصلح تاكيد كرد و افزود: مردم بايد با سنجش منطقی معيارها و ملاك ها با هوشياری كامل اصلح ترين فرد را انتخاب كنند.

captcha