کد خبر: 1238753
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

8 هزار پرونده وقفی در سيستم قضايی كشور وجود دارد

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خيريه كشور گفت هم اكنون 8 هزار پرونده وقفی در سيستم قضايی كشور وجود دارد، كه با جديت به‌دنبال احقاق حقوق موقوفات هستيم و هيچ شخص حقيقی و حقوقی حق تصرف اموال موقوفه را ندارد.


گروه اجتماعی: معاون حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خيريه كشور گفت: هم اكنون 8 هزار پرونده وقفی در سيستم قضايی كشور وجود دارد، كه با جديت به‌دنبال احقاق حقوق موقوفات هستيم و هيچ شخص حقيقی و حقوقی حق تصرف اموال موقوفه را ندارد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام محمدرضا حاتمی، معاون حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خيريه كشور پنج‌شنبه، 16 خرداد‌ماه در حاشيه بازديد از اداره‌كل اوقاف و امور خيريه استان همدان گفت: هم اكنون 8 هزار پرونده وقفی در سيستم قضايی كشور وجود دارد، كه با جديت به‌دنبال احقاق حقوق موقوفات هستيم و هيچ شخص حقيقی و حقوقی حق تصرف اموال موقوفه را ندارد.


وی افزود: سازمان اوقاف و امور خيريه كشور اقدام به ايجاد بانك اطلاعات موقوفات كرده است، و هم اكنون 300 ميليون فيلد اطلاعاتی در اين سامانه وجود دارد، كه 500 فيلد از اين سامانه نيز به سامانه جامع اطلاعات متصل بوده و دسترسی به اطلاعات آن به‌صورت آنلاين است.


معاون حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خيريه كشور بيان كرد: جمع‌آوری اطلاعات سامانه جامع موقوفات سه سال به طول انجاميده‌ است و هم اكنون مدعی اين هستيم كه نظير آن در كشور وجود ندارد.


حجت‌الاسلام حاتمی با تأكيد بر اينكه وضعيت ثبت موقوفات در استان همدان مناسب است، خاطرنشان كرد: 80 درصد اسناد موقوفات مهم استان مورد بررسی و تأييد قرار گرفته است كه در اين زمينه سنديت اسناد موقوفات و نحوه هزينه كرد آن در استان همدان مورد بررسی قرار گرفته و مشكل خاصی در آنها وجود ندارد.

captcha