کد خبر: 1239400
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۰

استفاده معقولانه از ظرفيت‌ها در انتخابات، موجب تحقق منويات رهبری می‌شود

نماينده مردم در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تدبير و خرد جمعی در استفاده از ظرفيت‌ها در انتخابات تأكيد كرد و گفت اگر اين دو امر مهم عملی شود بخشی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی نيز محقق می‌شود.


گروه سياسی: نماينده مردم در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تدبير و خرد جمعی در استفاده از ظرفيت‌ها در انتخابات تأكيد كرد و گفت: اگر اين دو امر مهم عملی شود بخشی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی نيز محقق می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، سيد‌موسی موسوی، نماينده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی امروز شنبه، 18 خردادماه در مراسم گراميداشت محمدعلی حياتی، نماينده ‌مردم شهرستان‌های لامرد و مهر در دوره‌های هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی كه در حسينيه حضرت اعظم‌ شهر لامرد برگزار شد، به انتخابات پيش‌‌رو اشاره كرد و گفت:‌ تمام نگاه دنيا به انتخابات ايران است.


وی ابراز اميدواری كرد:‌ با هوشياری و دقت عمل، در اين پيچ تاريخی نيز مانند پيچ‌های گذشته به سلامت گذر كنيم و مسير را هموار سازيم.


موسوی، تعدد كانديدای يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوری را مفيد ندانست و گفت: تعدد كانديدا كار را برای انتخاب مشكل می‌كند.


عضو كميسيون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: برخی از كانديداها در انتخابات به‌گونه‌ای فضاسازی می‌كنند كه ما به جنگ دنيا رفته‌ايم و در چند سال گذشته اشتباهات فراوانی مرتكب شده‌ايم و بايد هرچه سريع‌تر با دنيا آشتی كنيم.


وی با بيان اينكه بايد با تدبير و خرد جمعی از تمام ظرفيت‌ها استفاده كرد، گفت: اگر اين دو امر مهم عملی شود بخشی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی نيز محقق می‌شود و به‌خوبی می‌توانيم به سرمنزل مقصود خود برسيم.


موسوی در پايان سخنان خود با اشاره به انتخابات چهارمين دوره شوراهای اسلامی شهرها و روستاها گفت: در انتخابات شوراهای اسلامی بايد وحدت بيش از گذشته حفظ شود و طوايف و گروه‌های مختلف به يكديگر نزديك‌تر شوند.

captcha