کد خبر: 1239555
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۲

پايبندی به اسلام و ارزش‌های انقلاب، معيار مردم در انتخاب اصلح باشد

در انتخاب اصلح مردم بايد معيارهايی از جمله صداقت، پايبندی به اسلام و ارزش‌های انقلاب، عدالت، شجاعت و اخلاص را مدنظر قرار دهند.


گروه اجتماعی: در انتخاب اصلح مردم بايد معيارهايی از جمله صداقت، پايبندی به اسلام و ارزش‌های انقلاب، عدالت، شجاعت و اخلاص را مدنظر قرار دهند.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حبيب‌الله دهمرده، استاندار لرستان عصر شنبه، 18 خردادماه در نشست با خبرنگاران لرستان كه در محل استانداری لرستان برگزار شد با اشاره به در پيش بودن يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوری به تلاش‌های دشمنان در راستای كم‌رنگ كردن حضور مردم در اين انتخابات اشاره كرد و گفت: دشمن می‌خواهد با سياه‌نمايی، تفرقه‌افكنی و ايجاد ناامنی از فرصت انتخابات رياست جمهوری در ايران به‌عنوان يك تهديد و چالش در جهت رسيدن به اهداف خود استفاده كند.


وی افزود: آنچه كه می‌تواند اين توطئه دشمن را خنثی كند همكاری، همدلی و دادن اميد و برگزاری يك انتخابات سالم است كه در اين بين اصحاب رسانه مسئوليت سنگينی در جهت تشويق و ترغيب مردم به حضور گسترده و با نشاط در انتخابات دارند.


دهمرده در ادامه با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری در خصوص معيارهای انتخاب اصلح گفت: در انتخاب اصلح مردم بايد معيارهايی از جمله صداقت، پايبندی به اسلام و ارزش‌های انقلاب، عدالت، شجاعت و اخلاص را مدنظر قرار دهند.


دهمرده اضافه كرد: فردی را كه برای رياست جمهوری انتخاب می‌كنيم بايد از فساد به دور باشد، با درد مردم آشنا باشد، مرز خود با دشمن را مشخص كند، با ملت صادق باشد، مؤمن و با نشاط باشد، مشكلات كشور را بشناسد و به‌ دنبال اشرافی‌گری نباشد.


استاندار لرستان با بيان اينكه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تنها متعلق به ملت ایران نیست بلکه این نظام تعلق به همه آزادیخواهان دارد و می‌توان گفت دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی یک عبادت و یک توفیق است و نباید در دفاع از آن کم بگذاریم، گفت: روز انتخابات برای میهن یک روز مثبت و سرنوشت‌ساز است، به طوری که بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حفظ نظام را از جنس واجبات می‌داند.


وی افزود: استکبار برای اینکه این نظام منافع آنها را به خطر انداخته دنبال تضعیف آن هستند، اما این نظام متعلق به تمام آزادیخواهان بشر است.


دهمرده یادآور شد: استکبار هر چند سال یک‌بار برای تضعیف این نظام مانند جنگ تحمیلی، رحلت امام، تحریم‌ها و .... سرمایه‌گذاری انجام داده‌اند، اما تلاش این‌ها با حضور گسترده مردم در انتخابات و راهپیمایی‌ها بی‌نتیجه بوده است.


وی افزود: امروز دشمنان نظام از حرکت گسترده مردمی می‌ترسند و نگران این هستند که وقتی مردمی حکومت و رئیس جمهور انتخاب می‌کنند، چگونه نظام خود را قبول ندارند، حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی از هر ابزار مادی دیگری که در دنیا سراغ دارند، تأثیرگذارتر و مهم‌تر است.


دهمرده متذکر شد: یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار و تعیین‌کننده که باعث شده آمریکایی‌ها از ملت ایران هراس داشته باشند، حضور مردم در صحنه انتخابات بوده است که این امر باعث شده دشمنان ما امروز همسایگان و ملت‌های که همسایه ما هستند را اشغال می‌کند، اما جرأت تجاوز به خاک ایران را نداشته باشند، در چنین شرایطی عنصری که تأثیرگذار است، همراهی، همدلی، تعامل، دادن امید به انتخابات و عکس شیطان عمل کردن است.


در بخشی از اين نشست خبری، حسن شریعت‌نژاد، معاون سياسی ـ امنيتی استاندار لرستان نيز با بيان اينكه در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا یک هزار و 874 شعبه اخذ رأی در لرستان دایر می‌شود كه از این تعداد 648 شعبه اخذ رأی در نقاط شهری و مابقی در روستاهای لرستان دایر می‌شوند، افزود: در هر شعبه اخذ رأی شهری دو صندوق اخذ رأی برای ریاست جمهوری و شوراهای شهر درنظر گرفته شده است.


وی یادآور شد: تخلفات انتخابات ریاست جمهوری در سطح لرستان بسیار کم شده، اما متأسفانه تخلفات شوراهای شهر بسیار بالاست که در این زمینه برنامه‌هایی تدارک دیده و به نامزدها اعلام شده که اگر این کارها صورت گیرند، رأی هم بیاورند، امکان ابطال آرای آنها وجود دارد.


رئیس ستاد انتخابات لرستان گفت: برای تمام خبرنگاران لرستانی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا کارت انتخاباتی صادر می‌شود و یک جایگاه مخصوصی را برای آنها درنظر گرفته شده است.


وی افزود: بیش از 25 هزار نفر نماینده برای کاندیدهای شوراها و ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است که می‌توانند از ابتدای رأی‌گیری تا پایان رأی‌گیری حضور داشته باشند.


شریعت‌نژاد متذکر شد: بحث رایانه‌ای کردن انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا به سلامت انتخابات نسبت به سال‌های گذشته حتی در دورترین بخش‌ها و روستاها تأثیرگذار است.


رئیس ستاد انتخابات لرستان با بیان اینکه بسترسازی و فراهم کردن خلق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات مجلس شورای اسلامی ضروری است، گفت: حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی به منزله مقبولیت و رضایت‌مندی از کلیت نظام است.


شریعت‌نژاد با بیان اینکه دشمنان به دنبال پائین آمدن مشارکت مردم هستند، اظهار کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تأکید ایشان بر تحقق حماسه سیاسی ایجاد هیجان سالم انتخاباتی و فراهم کردن فضای با نشاط و پرشور وظیفه‌ای همگانی است.

captcha