پايگاه اطلاع رسانی آيتالله العظمی ناصر مكارم شيرازی در بخش پاسخ به استفتائات با موضع انتخابات، نظر معظمله را در رابطه با مصرف خمس و وجوهات شرعيه در رقابتهای انتخاباتی را منتشر كرده است.
گروه اقتصاد: پايگاه اطلاع رسانی آيتالله العظمی ناصر مكارم شيرازی در بخش پاسخ به استفتائات با موضع انتخابات، نظر معظمله را در رابطه با مصرف خمس و وجوهات شرعيه در رقابتهای انتخاباتی را منتشر كرده است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، پايگاه اطلاعرسانی آيتالله مكارم شيرازی در پاسخ به اين استفتاء كه «در برخی از سايتهای اينترنتی نقل شده است كه بعضی از آقايان جهت تامين هزينه تبليغات انتخاباتی از وجوهات شرعيه استفاده می كنند، لذا از آن مقام محترم استدعا دارد كه نظر مبارك خويش را در اين ارتباط اعلام فرماييد كه آيا استفاده از وجوهات شرعيه جهت تامين هزينه های انتخاباتی جايز است يا خير؟» آورده است كه از نظر معظم له «اين كار مطلقا جايز نيست».
همچنين بنا به اين گزارش معظم له در پاسخ به استفتائی در باب هزينه كردن خمس در مسايل سياسی و انتخاباتی كه اين طور مطرح شده بود «آيا اين اجازه را داريم كه خمس مال خود را در جهت منافع جريانات سياسی خرج كنيم و در اختيار آنان بگذاريم؟»، بيان داشتند: هزينه كردن خمس در مسايل سياسی امثال تبليغات انتخاباتی جايز نيست و اين پول بايد در اختيار مجتهد قرار گيرد تا صرفا صرف مسايل دينی، فرهنگی، حوزه های علميه و مساجد شود و ساختن مسجد با صرف پول خمس نيز تنها در مناطق محروم كه بانی ساخت مسجد وجود ندارد، جايز است.