کد خبر: 1240797
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۶
استاندار كرمان

انتخاب فردی اصلح‌ در رأس امور عزت كشور را بالا می‌برد

تمام هزينه‌ها، تلاش‌ها و فعاليت‌ها برای نظام اين است كه فردی اصلح‌تر در رأس امور قرار گيرد و عزت و اقتدار كشور را بالا ببرد.


گروه سياسی: تمام هزينه‌ها، تلاش‌ها و فعاليت‌ها برای نظام اين است كه فردی اصلح‌تر در رأس امور قرار گيرد و عزت و اقتدار كشور را بالا ببرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، اسماعيل نجار، استاندار كرمان روز دوشنبه، 20 خردادماه در نشست ستاد انتخابات استان كرمان گفت: دستگاه‌های اجرايی و نظارت از ماه‌ها قبل كار خود را آغاز كردند كه وظيفه‌ای قانونی، شرعی و دينی است.


وی بيان كرد: تمام دستگاه‌های اجرايی و نظارتی با توجه به تأكيدات رهبر معظم انقلاب ‌بر اساس ‌قانون بايد در انتخابات حضور داشته باشند و اين امر می‌تواند از بسياری چالش‌ها و مشكلات دوره قبل جلوگيری كند.


استاندار كرمان حركت در مدار قانون را مورد تأكيد قرار داد و افزود: تمام هزينه‌ها، تلاش‌ها و فعاليت‌ها برای نظام اين است كه فردی اصلح‌تر در رأس امور قرار گيرد و عزت و اقتدار كشور را بالا ببرد.


نجار تصريح كرد: انتخابات بايد به اقتدار بيشتر و وحدت ملی منجر شود، هر نوع بداخلاقی حتی در حد نصب غيرقانونی پوستر نبايد صورت گيرد.


استاندار كرمان گفت: ستادهای انتخاباتی بايد فعاليت و شور بيشتری داشته باشند، هر كانديدا دارای ويژگی‌ها و توانمندی‌های خاصی است كه بايد به مردم معرفی و اعلام شود، دقت نظر مردم بسيار بالا است، ستادها فعاليت بيشتری برای حضور در صحنه داشته باشند تا به آرمان‌های بلند نظام برسيم.


نجار اظهار كرد: ايران اسلامی به رتبه‌ها و پيشرفت‌های بالايی دست يافته است كه كار يك نفر نيست، تمام اركان نظام حضور داشتند كه توانستيم به موفقيت‌های چشمگير دست يابيم.


وی خاطرنشان كرد: در اين ميان مطمئنأ مشكلات و گرفتاری‌هايی وجود داشته است، اما نبايد زحمات و تلاش‌ها را ناديده گرفت.

captcha