کد خبر: 1243439
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵

مجهز شدن كتابخانه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد به خدمات اينترنتی

كتابخانه مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد به خدمات اينترنت رايگان برای خردسالان، نوجوانان و بزرگسالان اين مركز قرآنی مجهز شده است.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كتابخانه مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد به خدمات اينترنت رايگان برای خردسالان، نوجوانان و بزرگسالان اين مركز قرآنی مجهز شده است.








حجت‌الاسلام والمسلمين حميدرضا مطهريان، مديرمسئول مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با بيان اين مطلب كه كتابخانه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد به خدمات اينترنتی مجهز شده است، گفت: ارتقای سواد كامپيوتری جامعه از وظايف كتابخانه‌ها است، زيرا اعتقاد بر اين است كه دسترسی به رايانه و بهره‌گيری از آن برای همه افراد جامعه ميسر نيست به همين دليل در كتابخانه‌های كشور از جمله كتابخانه مؤسسه مهد قرآن، حضور اينترنت را به صورت رايگان برای اعضای اين مركز قرآنی فراهم كرده است.


اين كارشناس قرآن اضافه كرد: در اين زمان، نمی‌توان دانش‌آموزان و يا دانشجويان را تنها با تكيه بر يك كتاب درسی و يا جزوه درسی تغذيه اطلاعاتی كرد، بلكه آموزش بايد مبتنی بر استفاده از منابع گوناگون اطلاعاتی باشد.


وی افزود: مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد به منظور توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه استفاده از اينترنت رايگان را برای كودكان و دانش‌آموزان فراهم و دسترس‌پذير ساخته است.


حجت‌الاسلام مطهريان در پايان يادآور شد: كتابخانه مؤسسه مهد قرآن جوادالائمه(ع) يزد مجهز به كتابخانه الكترونيكی كه شامل كتاب‌های تخصصی در زمينه تفسير، فقه، احكام قرآن و ائمه معصومين(ع) است كه فايل تمامی كتب با قابليت جستجوی پيشرفته بر روی دستگاه‌های كتابخانه نصب است.

captcha