کد خبر: 1243810
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹
حجت‌الاسلام كهساری

انتخابات نقطه عطف سياسی كشور در سال 92 بود

نماينده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان حضور پر شور جامعه دانشگاهی در انتخابات 24 خرداد را نقطه عطف سياسی دانشگاه‌ها عنوان كرد.


گروه سياسی: نماينده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان حضور پر شور جامعه دانشگاهی در انتخابات 24 خرداد را نقطه عطف سياسی دانشگاه‌ها عنوان كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمين رضا كهساری، نماينده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سمنان 26 خردادماه در نخستين جلسه شورای معاونين دانشگاه آزاد اسلامی سمنان پس از انتخابات 24 خرداد اظها كرد: يكبار ديگر مردم و جامعه دانشگاهی در آزمونی سخت پيروز شدند و حضور پرشور مردم در عرصه انتخابات مويد اين نكته بود.


وی انتخابات را نقطه عطف سياسی كشور در سال 92 برشمرد و گفت: مردم پيروز واقعی انتخابات هستند و شور و شعور حاكم بر انتخابات و خلق حماسه سياسی پاسخ محكمی به دشمنان و ابرقدرت‌ها در مخالفت با نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.


وی فعاليت های انجام گرفته در واحد سمنان را در مشاركت حداكثری دانشجويان موثر دانست و تصريح كرد: وظيفه دانشگاه تلاش برای حضور حداكثری و مشاركت جامعه دانشگاهی در انتخابات بود كه به حمد خدا در اين راه موفق عمل كرديم.


كهساری با بيان فضيلت ماه‌های رجب، شعبان و رمضان خاطرنشان كرد: اين سه ماه به واقع فصل بندگی است و بهترين فرصت برای ذخيره‌سازی انرژی معنوی برای 9 ماه آينده سال است. پس بايد برای برخورداری از فضايل بی‌پايان اين فصل از تمامی فرصت‌ها استفاده كرد.


دكتر غلامحسن واعظی‌رئيس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان نيز با تقدير از حضور جامعه دانشگاهی در انتخابات ياداورشد: به فضل خدا دانشگاهيان در انتخابات 24 خرداد باز هم روسفيد بودند و توانستند در خلق حماسه سياسی دوشادوش ساير اقشار جامعه نقش‌آفرينی كنند. مشاركت دانشگاهيان در خلق حماسه سياسی افتخار آفرين بود.


به گفته وی حضور پرشور جامعه دانشگاهی ثابت كرد نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران ريشه‌ای الهی و پشتوانه‌ای مردمی به ويژه در بين قشر فرهيخته و آكادميك كشور دارد كه در اين راستا حضور در انتخابات نشان تاييد نظام و استقلال كشور بود آنچه در اين انتخابات بيش از پيش مشهود بود عزم محكم و پرشور مردم در همراهی نظام مقدس جمهوری و همدلی و وحدت برای ساخت ايرانی آباد و آزاد در بين تمامی اقشار جامعه بود.


واعظی گفت: با خلق و تكميل حماسه سياسی بايد خود را برای خلق حماسه اقتصادی مهيا كنيم و در اين بين دانشگاه‌ها می‌توانند باز هم نقشی كليدی و مهم ايفا كنند.


رئيس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اشاره به برنامه‌های انجام گرفته در اين واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی هيچگاه جانبدارانه به انتخابات نگاه نكرده و تنها برای ادای دين و ارتقای شعور سياسی جامعه و دانشجويان گام برداشته است. در اين راه نيز موفق بوده و حضور قشر جوان و دانشجو در عرصه انتخابات گواه اين مسئله است.

captcha