کد خبر: 1244042
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۷

ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه شميم انتظار رفسنجان آغاز شد

ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه شميم انتظار رفسنجان آغاز شده است و تا 3 تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه شميم انتظار رفسنجان آغاز شده است و تا 3 تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.


نجمه راوری، مديرعامل و مؤسس مؤسسه شميم انتظار رفسنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن از 20 تيرماه در مؤسسه شميم رفسنجان آغاز شده است و تا 3 تيرماه سال جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه با اشاره به كلاس‌های در نظر گرفته شده برای اين دوره تصريح كرد: كلاس‌های اين دوره ويژه بزرگسالان است و به رشته‌های مفاهيم و حفظ موضوعی قرآن اختصاص يافته است.


راوری بيان كرد: افسانه راوری، زهرا راوری، فاطمه شاه‌محمدی و سعيده باقری از مربيان در نظر گرفته شده برای اين دوره‌ها هستند.


مديرعامل و مؤسس مؤسسه شميم انتظار رفسنجان در پايان خاطرنشان كرد: علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام در اين دوره‌های آموزشی می‌توانند با شماره تلفن 03918229098 تماس حاصل كنند.

captcha