کد خبر: 1246087
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

آغاز ثبت نام دوره آموزش نهج‌البلاغه در كانون قرآن جامعة‌الزهرا(س) تهران

ثبت نام دوره آموزش نهج‌البلاغه از 15 خردادماه در كانون قرآن جامعة‌الزهرا(س) تهران آغاز شده است و تا به حد نصاب رسيدن تعداد قرآن‌آموزان ادامه دارد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره آموزش نهج‌البلاغه از 15 خردادماه در كانون قرآن جامعة‌الزهرا(س) تهران آغاز شده است و تا به حد نصاب رسيدن تعداد قرآن‌آموزان ادامه دارد.


فريبا ميرزايی، مدير كانون قرآن جامعة‌الزهرا(س) تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره برگزاری اين دوره آموزشی گفت: ثبت نام دوره آموزش نهج‌البلاغه به منظور آشناسازی نسل جوان با حكمت‌ها و نامه‌های پندآموز نهج‌البلاغه از 15 خردادماه ويژه نوجوانان و جوانان در كانون قرآن جامعة‌الزهرا(س) تهران آغاز شده است و تا به حد نصاب رسيدن تعداد قرآن‌آموزان ادامه دارد.


وی اظهار كرد: اين دوره آموزشی معمولاً به صورت مخاطب‌محور برگزار می‌شود و شركت‌كنندگان در اين دوره پس از فراگيری آموزه‌های دينی و قرآنی، می‌توانند سؤالات خود را در رابطه با مسائل مختلف از اساتيد حاضر در جلسات بپرسند و پاسخ‌های صحيح را دريافت كنند.


ميرزايی عنوان كرد: آموزش تفسير جامع قرآن و همچنين تفسير نهج‌البلاغه نيز در دستور كار اين مركز قرآنی قرار دارد و همچنين شركت‌كنندگان در اين دوره آموزه‌های لازم را در رابطه با مسائل سياسی و اجتماعی فرامی‌گيرند.


مدير كانون قرآن جامعة‌الزهرا(س) تهران خاطرنشان كرد: علاوه بر كلاس‌های علوم قرآنی، برگزاری كلاس‌های فرهنگی و هنری شامل نقاشی و خوشنويسی نيز در ايام تابستان از جمله فعاليت‌های اين مركز قرآنی است.

captcha