کد خبر: 1246876
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵

آغاز مراسم اختتاميه جشنواره علی‌اكبر(ع) با حضور وزير ورزش

مراسم اختتاميه پنجمين جشنواره علی اكبر(ع) ساعت 10 صبح امروز 2 تيرماه، با حضور محمد عباسی، وزير ورزش و جوانان آغاز شد.


گروه اجتماعی: مراسم اختتاميه پنجمين جشنواره علی اكبر(ع) ساعت 10 صبح امروز 2 تيرماه، با حضور محمد عباسی، وزير ورزش و جوانان آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، اين مراسم با تلاوت از آيات كلام مجيد و سرود جمهوری اسلامی ايران آغاز و فضای سالن به بيانات مقام معظم رهبری زينت داده شد.


اولين سخنران اين مراسم اكبری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به ايراد سخنران پرداخت و اظهار كرد: اين جشنواره با هدف شناسايی و معرفی توانمندی جوانان و ارائه الگوهای موفق برگزار شد تا دست جوانانی را بالا گيرد كه پيش از اين فرصتی برای بروز استعدادهای خود نداشته‌اند.


اكبری آغاز فعاليت پنجمين جشنواره حضرت علی اكبر(ع) را فروردين‌ماه جاری عنوان كرد و گفت: اين جشنواره تا پايان خردادماه در هشت جشنواره موضوعی به شناسايی جوانان برتر در سطح ملی پرداخت.


وی از انتخاب 22 جوان برتر در غالب موضوعاتی همچون جوان طلبه، جوان سرباز، جوان با توانايی خاص، جوان كارآفرين، جوان و فعاليت اجتماعی، جوان خارج از كشور و جوانان برتر عرصه‌ فرهنگی و هنری خبر داد و اظهار كرد: در اين مراسم از 55 برگزيده نهايی تجليل به عمل می‌آيد.


معاون ساماندهی امور جوانان وزرارت ورزش و جوانان با تاكيد بر اينكه امروز جوانان ايران اسلامی با درك مسئوليت تاريخی خود به رهنمودهای مقام معظم رهبری لبيك گفته و با تمام توان در راه اجرای مطالبات ايشان گام برمی‌دارند، تصريح كرد: با نگاه جوان‌باور و جوان‌ياور مقام معظم رهبری امروز شاهد توفيقات گسترده و حركت روبه جلو ايران اسلامی در عرصه‌های مختلف هستيم.


اين مراسم با سخنرانی محمد عباسی، وزير ورزش و جوانان، عباسی وزير تعاون و رفاه و همچنين سخنرانی محمود احمدی‌نژاد رئيس جمهور كشور ادامه خواهد داشت.

captcha