کد خبر: 1247508
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۶
حجت‌الاسلام كريمی

تبعيت از ولی فقيه يكی از وظايف منتظران ظهور است

رئيس تبليغات اسلامی مهران با بيان اينكه تبعيت از ولی فقيه و فرامين مقام معظم رهبری از وظايف منتظران ظهور حضرت مهدی(عج)، گفت از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران اين است كه حكومتش توسط فقيه عادل جامع‌الشرايط اداره می‌شود.


گروه اجتماعی: رئيس تبليغات اسلامی مهران با بيان اينكه تبعيت از ولی فقيه و فرامين مقام معظم رهبری از وظايف منتظران ظهور حضرت مهدی(عج)، گفت: از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران اين است كه حكومتش توسط فقيه عادل جامع‌الشرايط اداره می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، حجت‌الاسلام علی‌رحيم كريمی، رئيس تبليغات اسلامی شهرستان مهران در جشن بزرگ ميلاد امام زمان‌(عج) كه با حضور قشرهای مختلف مردم و زائران در جوار حرم امامزاده سيدحسن(ع) اين شهرستان دوشنبه، 3 تيرماه برگزار شد، تصريح كرد: بر اساس روايات دينی اعتقاد به امام مهدی(عج) و ظهور تنها مختص شيعه نيست، اعتقاد به مهدويت در مكتب تشيع دارای منزلت و جايگاه بسيار رفيعی است و عميق‌ترين و پرمحتواترين نگاه به اين مسئله، ديدگاه شيعه است.


رئيس تبليغات اسلامی مهران همچنين به استقرار عدالت جهانی با تشكيل حكومت عدل امام زمان(عج) اشاره كرد و افزود: با تشكيل حكومت عدل حضرت مهدی موعود(عج) تمام مردم و مستضعفان جهان از قيد ظلم و ستم حاكمان نا مشروع، آزاد شده و به عدالت واقعی خواهند رسيد.


حجت‌الاسلام كريمی با بيان اينكه مترقی‌ترين نگاه به منجی و آن موعودی كه كه آخر زمان را پر از عدل و داد می‌كند در تفكر مترقی شيعه نهفته است، گفت: تبعيت از ولی فقيه و فرامين مقام معظم رهبری از وظايف منتظران ظهور حضرت مهدی(عج) و از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران اين است كه حكومتش توسط فقيه عادل جامع الشرايط اداره می‌شود.


شايان ذكر است، در اين آئين كه با اجرای مولودی‌خوانی و برنامه‌های شاد و مفرح همراه بود هدايايی به 20 نفر از برندگان مسابقه فرهنگی برگزار شده در اين مراسم و دارندگان نام مبارك مهدی اهدا شد.

captcha