کد خبر: 1247995
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۹
نقش مؤسسات قرآنی در پرورش استعداد‌های قرآنی كشور/89 مدير‌عامل مؤسسه شهيد كريم‌آبادی تأكيد كرد

لزوم ايجاد زمينه‌های شغلی برای نخبگان قرآنی در دانشگا‌ه‌ها و حوزه‌های علميه

مديرعامل مؤسسه شهيد كريم‌آبادی بم ضمن تأكيد بر لزوم ايجاد تسهيلاتی در زمينه‌های مختلف برای نخبگان قرآنی گفت بايد در زمينه اشتغال تمهيداتی انديشيده شود تا اين افراد بتوانند در مدارس، حوزه‌ها و دانشگاه‌ها جهت اشتغال و تدريس فعاليت كنند.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مديرعامل مؤسسه شهيد كريم‌آبادی بم ضمن تأكيد بر لزوم ايجاد تسهيلاتی در زمينه‌های مختلف برای نخبگان قرآنی گفت: بايد در زمينه اشتغال تمهيداتی انديشيده شود تا اين افراد بتوانند در مدارس، حوزه‌ها و دانشگاه‌ها جهت اشتغال و تدريس فعاليت كنند.








مريم جان بيك‌پور، مدير‌عامل مؤسسه شهيد كريم‌آبادی بم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) در رابطه با اينكه استعداديابی مؤسسات قرآنی به چه صورت‌هايی شكل می‌گيرد، گفت: زمانی كه قرآن‌آموزان در مؤسسات قرآنی حضور پيدا می‌كنند، با توجه به كلاس‌هايی كه برای اين قرآن‌آموزان برگزار می‌شود و با توجه به نوع فعاليت‌هايی كه قرآن‌آموزان جهت يادگيری از خود نشان می‌دهند، می‌توان پی به استعداد اين افراد برد.


جان بيك‌پور در اين رابطه عنوان كرد: در استعدادهای قرآنی بايد به اين موضوع توجه داشت كه تمامی قرآن‌آموزان دارای استعداد هستند؛ به عنوان نمونه زمانی كه يك خردسال وارد مرحله ابتدايی آموزش قرآن می‌شود و می‌تواند در عرض 3 ماه، بدون هيچ سوادی، قرآن را فراگيرد و قرائت كند، پس نتيجتا همه قرآن‌آموزان نيز دارای چنين استعدادی هستند، فقط با اين تفاوت كه در يادگيری با هم متفاوتند، چه خردسالانی كه به صورت سريع قرآن را ياد می‌گيرند و چه قرآن‌آموزانی كه دير قرآن را فرا می‌گيرند.


استعدادیابی قرآنی در ابتدا از بطن خانواده شکل گیرد


وی در رابطه با نقش مؤسسات در استعداديابی گفت: نقش مؤسسات قرآنی در امر استعداديابی، نقشی مثمر ثمر است، اما در درجه اول اين استعداديابی‌ها توسط خانواده فرد بر اساس رفتارها و آموزش‌های ارائه شده، شكوفا می‌شود.


مدير‌عامل مؤسسه شهيد كريم آبادی در ادامه بيان كرد: زمانی كه گروهی در يك مقطع سنی با هم تصميم می‌گيرند كه به مراكز قرآنی جهت آموزش قرآن مراجعه كنند، زودتر می‌توانند استعدادهای خود را شكوفا كنند و در نهايت هم مؤسسات قرآنی با ارائه فعاليت‌های قرآنی ويژه اين قرآن‌آموزان، استعداد اين مخاطبان را شكوفا می‌كنند.







 مدير‌ مؤسسه شهيد كريم‌آبادی بم:
مؤسسات تنها با برگزاری آزمون‌هايی كه از قرآن‌آموزان می‌گيرند می‌توانند پی به سطح هوشياری اين افراد ببرند، البته بايد گفت علاوه بر آزمون‌ها از طريق ميزان يادگيری و همچنين فعاليت‌های بالقوه‌ای كه قرآن‌آموز در امر يادگيری از خود نشان می‌دهد، می‌توان به اين امر پی برد

جان بيك‌پور در رابطه با اينكه نوع فعاليت مؤسسات و تشكل‌های قرآنی ـ مردمی در پرورش خلاقيت و استعداديابی جامعه، اشاره كرد: مؤسسات قرآنی در پرورش خلاقيت و استعداديابی به صورت درست و كاربردی عمل می‌كنند، زمانی كه مؤسسات قرآنی سعی می‌كنند كه قرآن را از ابتدا به قرآن‌آموزان آموزش دهند و سپس به مراحل بالاتر برسانند،پس عملكرد كاربردی خود را به اثبات رسانده‌اند.


رابطه مناسب نیروهای تربیتی و مدیران مؤسسات قرآنی؛ عاملی جهت افزایش جذب مخاطب در مؤسسات


وی در رابطه با نحوه عملكرد مديران مؤسسات قرآنی ـ مردمی در پرورش خلاقيت قرآن‌آموزان، تأكيد كرد: مديران مؤسسات قرآنی به‌‌صورت اصولی سعی می‌كنند، رابطه‌ای دوستانه با مخاطبان داشته باشند و اين رابطه به حضور و جذب مخاطبان در مؤسسات قرآنی بسيار كمك می‌كند.


آزمون‌ها و مسابقات قرآنی؛ راهکاری جهت سنجش استعدادهای قرآنی در مؤسسات


اين فعال قرآنی در رابطه امكانات مؤسسات برای سنجش سطح هوشياری افراد جهت نخبه‌پروری قرآنی، افزود: مؤسسات تنها با برگزاری آزمون‌هايی كه از قرآن‌آموزان می‌گيرند می‌توانند پی به سطح هوشياری اين افراد ببرند، البته بايد گفت علاوه بر آزمون‌ها از طريق ميزان يادگيری و همچنين فعاليت‌های بالقوه‌ای كه قرآن‌آموز در امر يادگيری از خود نشان می‌دهد، می‌توان به اين امر پی برد.


وی در رابطه با فضای آموزشی مؤسسات برای پرورش خلاقيت‌های قرآنی، توضيح داد: فضاهای آموزشی مؤسسات در امر پرورش مخاطبان بسيار مناسب است و برای اين فضای آموزشی بسيار تلاش شده تا مخاطبان بتوانند ارتباط خوبی با يكديگر برقرار كنند و همچنين دارای يك رقابت سالم در اين فضای آموزشی باشند.


مدير‌عامل مؤسسه قرآنی شهيد كريم آبادی درباره رابطه‌ ميان استفاده از نيروهای مؤسسات قرآنی و پرورش خلاقيت جامعه، اظهار كرد: مربيانی كه در مؤسسات قرآنی حضور دارند، همگی دوره‌های كامل تربيت مربی قر‌آن را گذرانده‌اند و همچنان نيز سعی می‌كنند، اطلاعات قرآنی خود را روز به روز افزايش دهند.


جان‌بيك پور در پايان در رابطه با امتيازات مورد نظر برای نخبگان قرآنی، خاطر‌نشان كرد: بايد به اين نخبگان بها داد تا بتوانند مطالبی را كه يادگرفته‌اند به ديگران نيز آموزش دهند و همچنين زمينه‌های شغلی برای اين نخبگان فرا شود يعنی مؤسسات بتوانند اين افراد را به مدارس، حوزه‌ها و دانشگاه‌ها جهت اشتغال و تدريس معرفی كنند.

captcha