بخشهايی از بيمارستان شهدای تجريش شامل اتاق عمل و بخش ريكاوری، تفكيك ورودی و خروجی بيماران و اطاقهای پشتيبانی بيمارستان شهدای تجريش توسط خيرين سلامت صنف آهن و فولاد بازسازی و افتتاح شد.
گروه سلامت: بخشهايی از بيمارستان شهدای تجريش شامل اتاق عمل و بخش ريكاوری، تفكيك ورودی و خروجی بيماران و اطاقهای پشتيبانی بيمارستان شهدای تجريش توسط خيرين سلامت صنف آهن و فولاد بازسازی و افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی مجمع خيرين سلامت بخشهايی از بيمارستان شهدای تجريش شامل اتاق عمل و بخش ريكاوری، تفكيك ورودی و خروجی بيماران و اطاقهای پشتيبانی بيمارستان شهدای تجريش توسط خيرين سلامت صنف آهن و فولاد بازسازی و هفته گذشته با برگزاری مراسمی افتتاح شد.
14 اطاق عمل، بخش ريكاوری، تفكيك ورودی و خروجی بيماران و اطاقهای پشتيبانی اين مركز كه به همت صنف آهن و فولاد بازسازی و تجهيز شده بود با حضور محمدرضا نيری، مشاور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و نوده فراهانی مشاور رئيس جمهور و رياست اصناف كشور افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
نيری، دبيركل مجمع خيرين سلامت كشور با اشاره به اينكه مردم ايران اسلامی بسيار كريم و بخشنده و هميشه در كارهای خير پيش قدم هستند، افزود: خيرين سلامت در كشور خدمات خوبی انجام دادهاند و تاكنون بالغ بر يك هزار و 100 مركز درمانی، بهداشتی احداث و تجهيز كرده و تحويل دولت دادهاند.
وی با اظهار گلايه از وضعيت بيمه و درمان در كشور گفت: گرچه دولت در بخش سلامت مردم اقداماتی داشته است اما متأسفانه هنوز وضعيت بيمه و درمان در كشور ما قابل قبول نيست و مردم رنج میبرند و با مشكلاتی روبرو هستند.
دبيركل مجمع خيرين سلامت كشور از مردم و خيرين تقاضا كرد: در عرصه كمك رسانی به سلامت جامعه وارد شوند و كاستیها و كمبودها را با كمك يكديگر مرتفع نمايند.